TUPEU DE BEIZADEA. Fiul unui primar prins de radar cu 130 km/h la volanul maşinii primăriei

Fiul unui primar din judeţul Cluj a fost prins de aparatul radar circulând cu o viteză de 130 de km/h, înafara localităţii, dar într-o zonă unde circulaţia este restricţionată la 60 de km/h. Maşina cu care circula tânărul aparţine Primăriei la care tatăl sau este primar. Acum, vitezomanul îşi vrea permisul înapoi.

04 apr. 2014, 09:51

Beizadeaua este din comuna clujeană Căpuşu Mare, aceeaşi comună unde tatăl lui este primar, scrie newscluj.ro. Cu 130 de km/h a circulat teribilistul, într-o zonă în care circulaţia este restricţionată la 60 de km/h. Oamenii legii l-au sancţionat cu amendă, dar i-au reţinut şi permisul pentru 90 de zile. Tupeul tânărului nu se rezumă doar la a merge cu viteză. Bogdan Victor Iancu îşi vrea permisul înapoi.

Citeşte şi Un şofer VITEZOMAN, prins de poliţie în timp ce GONEA cu o viteză ULUITOARE pe A3

În contestaţia făcută, vitezomanul nu recunoaşte că ar fi mers cu viteză mare deoarece autoturismul cu care circula, Loganul Primăriei Căpuşu Mare, nu ar prinde o asemenea viteză.

Citeşte şi Amendă de 760 de lei şi permisul suspendat pentru 90 de zile: Viteză RECORD pe Autostrada Soarelui

„Poliţiştii rutieri au depistat cu aparatul radar un tânăr care circula pe raza comunei Căpuşu Mare, pe DN1 E 60, cu 130 de km/h. În cauză, tânărul a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile”, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.