Tupeu de criminal. Bărbatul care şi-a ucis patronul cu bâta de baseball contestă pedeapsa primită

Criminalul din Arad care şi-a ucis patronul a fost condamnat la 13 ani de închisoare, dar acum le solicită judecătorilor o pedeapsă mai mică. Nici familia victimei nu este mulţumită de hotărârea judecătorilor şi a făcut contestaţie. Asasinul a fost nevoit să dea ochii cu rudele patronului ucis, iar soţia acestuia, o prezentatoare tv din Arad, susţine că a trecut prin momente cumplite.

01 iul. 2015, 07:12
Tupeu de criminal. Bărbatul care şi-a ucis patronul cu bâta de baseball contestă pedeapsa primită

La mai puţin de patru luni de la înmormântarea lui Valentin Costea, soţul prezentatoarei tv din Arad, judecătorii s-au pronunţat cu privire la pedeapsa criminalului. Potrivit România TV, el a primit 13 ani de închisoare, însă pedeapsa nu a convenit niciuneia dintre părţi.

Citeşte şi Bărbatul care şi-a ucis fiul, apoi l-a îngropat în curte, CONDAMNAT la 27 de ani de închisoare

Soţia victimei şi familia acestuia susţin că 13 ani este prea puţin. Prezentatoare spune că momentele trăite la proces au fost cumplite, ea trebuind să stea la câţiva metri de cel care i-a ucis soţul. Mai mult decât atât, femeia spune că la un moment dat criminalul i-a zâmbit sarcastic.

Citeşte şi Sentinţă uluitoare pentru crimă. Om de afaceri, doi ani şi 8 luni CU SUSPENDARE după ce A UCIS un cerşetor

Pe de altă parte, criminalul este nemulţumit de faptul că a primit o pedeapsă de 13 ani de închisoare şi a contestat decizia judecătorilor.