Tupeu de interlop. Puiu Mudava a tras un pui de somn la Curtea de Apel Bucureşti VIDEO

Daniel Stancu, cunoscut în lumea interlopă drept Puiu Mudava, patron al unei firme de pază şi protecţie, a oferit un spectacol de zile mari la Curtea de Apel Bucureşti. Mudava a tras un pui de somn pe o bancă de pe holul instanţei.

30 apr. 2014, 09:09
Tupeu de interlop. Puiu Mudava a tras un pui de somn la Curtea de Apel Bucureşti VIDEO

Citat într-un dosar care se judecă la instanţa amintită, Mudava a obosit brusc şi s-a aşezat pe o bancă nu foarte confortabilă, scrie spynews.ro. N-a contat, fiindcă lui Mudava i-a căzut brusc capul pe spate şi a început să sforăie, făcându-i pe trecători să tresară. După câteva minute a schimbat poziţia. Cu bărbia în piept, Mudava a continuat „concertul”, ignorându-i pe jandarmii şi pe funcţionarii Curţii de Apel care se perindau pe holuri. 

 

Citeşte şi SCANDAL în centrul Capitalei: Un culturist celebru a lovit o tânără, apoi a ameninţat poliţiştii cu pistolul

Luna trecută, Mudava a fost acuzat de ultraj, după ce, băut bine, şi-a bătut iubita până a lăsat-o lată. Totul s-a petrecut în faţa unui restaurant de manele din zona Drumul Taberei după o noapte albă, când Mudava a ieşit din local lovindu-şi iubita. Ceilalţi petrecăreţi, îngroziţi de bătaia încasată de fată, au sunat la 112. Imediat, la faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 22 care a încercat să-l calmeze pe individul care cântăreşte peste 100 de kilograme şi este un pachet de muşchi.

Mudava i-a înjurat pe poliţişti şi i-a ameninţat cu un pistol cu bile, iar în tot acest timp a băgat-o pe iubita lui, cu forţa în maşină şi a demarat în trombă, lovind intenţionat autoturismul agenţilor. Poliţiştii l-au urmărit şi au reuşit să-l oprească.

Puiu Mudava a fost dus la secţie şi audiat, iar judecătorii au emis mandat de arestare pe numele lui. În portbagajul maşinii lui Mudava au fost descoperite două ciocane din cauciuc, un topor şi un cuţit de vânătoare. Cristina, iubita acestuia, a fost dusă la Spitalul Universitar şi a fost diagnosticată cu traumatisme multiple în zona feţei, coastelor şi coapselor.