Tupeu fără limite. Nikita i-a umilit pe românii din Spania

Aflată de peste cinci ani în Spania, Nikita a uitat de perioada în care obişnuia să facă show la TV pentru bani grei. Acum, angajată a primăriei din Malaga, "femeia cu suflet de bărbat" îi atacă pe românii care au apreciat-o sau criticat-o de-a lungul timpului.

09 feb. 2016, 09:09
Tupeu fără limite. Nikita i-a umilit pe românii din Spania

Mai mult decât atât, celebra blondă susţine că atunci când se întâlneşte cu semenii ei pe străzile din Spania îi ignoră, scrie spynews.ro. „Eu vreau să stau liniştită acum, nu mai apar la televizor. M-am săturat de lume falsă. În ţară nu mai pot lupta singură împotriva gunoaielor care mă duşmănesc. Am doi tovarăşi români aici şi atât. Românii sunt duşmănoşi, mai ales dacă te văd că eşti bine. Mor toţi de oftică. Eu îi evit, chiar şi atunci când mă întâlnesc pe stradă. Probabil ei mă recunosc de la televizor”, a mărturisit Nikita.

Citeşte şi Nikita a dat lovitura în Spania. Unde lucrează şi ce salariu are

Şpăgară în Spania

Mihaela Ispas a explicat că şi-a găsit cu greu de muncă, iar atunci când şi-a găsit, a fost nevoită să dea bani grei pentru a ajunge unde şi-a propus. Un cititor a reuşit să o „descoasă” pe celebra Nikita de România, care i-a făcut dezvăluiri incendiare. „Am întrebat-o ce mai face, cum e viaţa acolo, iar ea mi-a povestit că nu e deloc uşor. Însă în ţară îmi spunea că nu mai vrea să vină pentru că e prea multă răutate. Apoi, din una în alta, mi-a mărturisit că s-a angajat la primărie, acolo unde câştigă foarte bine. A dat şpagă pentru a intra acolo, apoi l-a băgat pe soţul ei şi încă un prieten de familie. Mi-a spus că a scos din buzunar 500 de euro, însă a făcut-o pentru copiii ei”, a declarat sursa noastră.

Citeşte şi O mai ştii pe Nikita, „femeia cu suflet de bărbat”? Uite cum arată după ce a născut a doua oară

„Femeia cu suflet de bărbat”, acuzată de proxenetism

Cu puţin timp înainte de a pleca din România, Nikita a fost implicată într-un scandal de proporţii. Ea a fost acuzată, în direct, la emisiunea „Un Show Păcătos”, că a încercat să plaseze o vedetă unui bărbat care era dispus să plătească 1.000 de euro pentru o noapte de amor. Era vorba despre Eva Kent, pe care Nikita încerca să o scoată la „produs”, întreaga scenă fiind filmată cu o cameră ascunsă.