Tupeu incredibil al unui interlop român arestat în SUA. A făcut LIVE pe Facebook, din puşcărie VIDEO

Alex Stoica, un cunoscut interlop român aflat în prezent în închisoare în SUA, a făcut zilele trecute o aroganţă de zile mari, realizând un „live” pe Facebook chiar din puşcărie.

31 oct. 2019, 10:13
Tupeu incredibil al unui interlop român arestat în SUA. A făcut LIVE pe Facebook, din puşcărie VIDEO

„Bombardieru” Alex Stoica le transmite dușmanilor din România că nu-l vor prinde niciodată., trimiterea lui fiind la liderii grupării „Sportivilor”, în special Mircea „Nebunul”, pe care l-a amenințat în dese rânduri. „Tot am auzit că m-a legat Mircea Ursu (n. red. – zis Mircea Nebunu) sau Bihoreanul. Bihoreanul nu e în domeniul cărților de credit, când s-a dus să-și facă a întrebat-o pe doamna de acolo dacă poată să își pună comandă vocală, fiindcă nu știe cifrele sau literele„, a transmis Alex Stoica.

Cunoscut lider al clanului Caran, Alex Stoica se declară mult mai odihnit datorită programului din arest și îi anunță pe toți „amicii” din țară că este „mai bogat cu 20 de milioane de dolari”, revenirea sa pe străzi urmând a avea loc în curând.

Alex Stoica a fost arestat după ce a fost prins furând din bancomate cu carduri clonate. Sistemul de securitate al First National Bank a notificat Departamentul Poliției cu privire la un individ care a încercat să folosească mai multe carduri bancare la un ATM, iar agenții s-au deplasat, imediat, la fața locului. În momentul arestării, Stoica purta o cagulă, pentru a-şi ascunde faţa de camera de luat vederi a bancomatului.