Tupeu incredibil: micul Hercule îl atacă pe primar

Tupeu incredibil din partea tatălului micului Hercule. Bărbatul l-a scos pe băieţel la înaintare într-un conflict pe care îl are cu primarul din satul Icoana, acolo unde locuiesc. Într-un clip postat pe internet, bărbatul îl pune pe copil să-i ceară primarului o bucată de pământ pentru a creşte o vacă.

27 nov. 2013, 12:34
Tupeu incredibil: micul Hercule îl atacă pe primar

Casa în care locuieşte micul Hercule cu familia este situată la marginea comunei. Tatăl lui Giuliano a cerut primăriei să-i dea o parcelă de pământ lângă gospodărie, pentru a avea unde să pască vaca.

Pentru că a fost refuzat, bărbatul a început sa-l atace pe primar pe internet. El a postat mai multe filmuleţe în care îl acuză pe edil că este corupt şi anunţă că îi va demasca afacerile ilegale.

Micul Hercule a intrat în atenţia opiniei publice după ce tatăl său l-a obligat să facă antrenamente extrem de dificile.

În ultima filmare, Giuliano ridică o bară pe care stă tatăl său cu picioarele. De altfel, tatăl celui mai puternic copil din lume s-a tot mândrit cu exerciţiile făcute de Giuliano şi fratele său mai mic. Cel mai şocant filmuleţ a fost cel în care Micul Hercule este legat cu lanţuri. 

VEZI SI:

Micul Hercule, chinuit din nou de tatăl său. Imaginile te vor revolta