Tupeu şi exces de zel. O maşină a fost avariată, din cauza carului alegoric al lui Radu Mazăre

Bodyguarzii unui club de pe litoral au luat o maşină pe sus pentru a-i face loc carului alegoric al lui Radu Mazăre. Potrivit România TV, agenţii de pază au avariat maşina şi au sărit să o bată pe turista care a filmat toată scena.

24 aug. 2013, 11:37
Tupeu şi exces de zel. O maşină a fost avariată, din cauza carului alegoric al lui Radu Mazăre

Un turist aflat în vacanţă pe litoral a reclamat Poliţiei că maşina i-a fost avariată de bodyguarzii unui club din staţiunea Mamaia, care au ridicat autoturismul din locul în care era parcat şi l-au mutat pe un trotuar, motivând că au nevoie de loc pentru un car alegoric.

Proprietarul maşinii, un bărbat din Giurgiu venit în vacanţă la Mamaia, a depus o plângere la Poliţia din staţiune, reclamând că bodyguarzii unui club i-au mutat autoturismul, provocându-i pagube de 6.000-7.000 de lei.

Bărbatul a declarat, sâmbătă, agenţiei Mediafax, că joi seară parcase autoturismul pe faleza din Mamaia, în dreptul unui hotel, şi a mers să se plimbe. El spune că a revenit la maşină la scurt timp şi că a văzut aglomeraţie în zona unde parcase, observând că autoturismul fusese mutat de trotuar. O parte din scena respectivă a fost filmată de o turistă, iar pe imagini se observă cum mai mulţi bodyguarzi ridică autoturismul, mutându-l câţiva metri.

Turistul susţine că parcase regulamentar şi că bodyguarzii care i-au mutat maşina au motivat că voiau să facă loc unui car alegoric. El a precizat că maşina a suferit avarii, având o aripă îndoită şi bara ruptă şi estimează că valoarea pagubelor este de 6.000-7.000 de lei. Turistul intenţionează să-i dea în judecată pe bodyguarzii clubului respectiv.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Constanţa au declarat, sâmbătă, că Poliţia Mamaia a fost sesizată despre acest incident şi că a fost deschisă o anchetă.

Citeşte şi Radu Mazăre, Suleyman Magnificul la carnavalul din Mamaia VIDEO