Turcan: L-am văzut pe Dragnea precum Ceauşescu de la balcon promiţând salarii mărite primarilor

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, consideră că Liviu Dragnea a creat un moment de ”o ipocrizie maximă” atunci când a promis majorarea salariilor primarilor, ea explicând că liberalii au depus amendamente în acest sens la ordonanţa privind salariile demnitarilor şi a solicitat social-democraţilor să le aprobe.

20 feb. 2017, 12:52
Turcan: L-am văzut pe Dragnea precum Ceauşescu de la balcon promiţând salarii mărite primarilor

„Astăzi (luni – n.r.) am asistat la încă un moment al ipocriziei maxime din partea lui Liviu Dragnea. L-am văzut în faţa aleşilor locali, a oamenilor care duc greul deciziilor din comunităţile locale, unde de cele mai multe ori trebuie să facă faţă cu bani puţini unor răspunderi foarte mari, dezamăgindu-i cu creşterea salariilor. L-am văzut precum Ceauşescu de la balcon promiţând majorarea salariilor primarilor”, a declarat Raluca Turcan, potrivit news.ro.

Ea a explicat că PNL a depus amendamente la ordonanţa de urgenţă privind salariile demnitarilor, prin care a propus majorarea salariilor primarilor şi preşedinţilor de consilii judeţene.

”Vrem să-l vedem pe domnul Dragnea foarte clar: susţine sau nu susţine creşterea acestor salarii? Are posibilitatea, prin forţă politică, prin decizie politică, să nu-i mai amăgească nici pe primari, nici pe preşedinţii de CJ”, a conchis Raluca Turcan.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat luni, la reuniunea Adunării Generale a Asociaţiei Comunelor din România, că a crescut salarizarea în rândul funcţionarilor, urmând să se majoreze şi veniturile primarilor, afirmaţie ce a fost urmată de un val de aplauze venite din partea celor din sală.

Referitor la legea salarizării unitare, Liviu Dragnea a afirmat că, în două-trei săptămâni, se va veni cu ea în Parlament pentru a putea să intre în vigoare la 1 iulie.

CITEŞTE ŞI: Ministrul Muncii le promite primarilor că angajaţii lor nu vor mai avea salarii mai mari ca ei şi că vor primi sporuri