Turcan, replică pentru Tăriceanu: ALDE a fost la câteva voturi să nu intre în Parlament. Se va dizolva în PSD şi PNL

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a răspuns scrisorii trimise de către Călin Popescu Tăriceanu PNL, prin care acesta îi cheamă pe liberali în ALDE, spunând că formaţiunea preşedintelui Senatului a fost "băgată" în Parlament de PSD, partid în care ar urma să se şi dizolve.

07 ian. 2017, 18:14
Turcan, replică pentru Tăriceanu: ALDE a fost la câteva voturi să nu intre în Parlament. Se va dizolva în PSD şi PNL

Scrisoarea domnului Tăriceanu arată o desprindere completă de realitate. ALDE a fost la câteva voturi să nu intre în Parlament şi au fost băgaţi în Legislativ de către PSD. În 2 ani, ALDE se va dizolva în PSD şi PNL, în funcţie de ataşamentul faţă de valori al fiecărui membru. Aş spune că este aproape o certitudine„, a scris sâmbătă, pe Facebook, Raluca Turcan.

Reacţia lui Turcan vine după ce copreşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu le-a adresat, vineri, membrilor PNL o scrisoare deschisă, prilejuită de împlinirea a 27 de ani de la reînfiinţarea partidului, în care le spune că actuala conducere a abandonat valorile liberalismului fiind preluată de membri proveniţi din PDL şi le cere să vină în ALDE, ”singurul partid liberal din România”.