Robert Turcescu, despre Mircea Badea: „Este doar un comediant de televiziune” VIDEO

"Mă întristează când un mojic îşi bate joc de pasiunea unui om!", a spus Robert Turcescu după ce melodia interpretă de el în concursul Eurovision a fost parodiată de Mircea Badea. Despre acesta, jurnalistul a afirmat la România TV că este doar un comediant de televiziune.

09 mart. 2013, 10:05
Robert Turcescu, despre Mircea Badea: „Este doar un comediant de televiziune” VIDEO

„Am dreptul, aşa cum alţii joacă tenis, aşa cum alţii colecţionează timbre, am dreptul să am o pasiune. Ceea ce mă întristează este când văd un mojic sau mai mulţi bătându-şi joc de pasiunea unui om”, a spus Robert Turceascu.

Mircea Badea a interpretat o altă versiune a melodiei „Un refren”, aceea cu care Turcescu s-a calificat în finala Eurovision. Badea şi-a făcut propria coregrafie şi a înlocuit versurile „Te iubesc” cu „Te Băsesc”.

„Pasiunea mea legată de muzică nu are nicio legătură nici cu Badea şi nici cu Băsescu. Eu nu am niciun conflict cu comediantul de televiziune pomenit mai devreme. Încercarea de exagerare sau de extragere a unor puncte de audienţă dintr-un presupus conflict nu mi se pare fair”, a mai spus Robert Turcescu.

Deşi consideră jignitoare atitudinea lui Mircea Badea, Robert Turcescu este încrezător în şansele melodiei de a câştiga Eurovisionul. „Să amesteci politica cu notele de pe portativ şi să rezulte o bătălie politică, declaraţii încărcate de agresivitate, uneori chiar xenofobe, este deja prea mult. Faptul că o piesa ca a mea este introdusă lângă nume celebre, nu mă face decât să cred că vom câştiga finalul Eurovision”, a conchis Turcescu.