Turist mort după ce a căzut din telescaun în Parâng. Era beat şi şi-a ridicat bara de protecţie

Tragedie la munte! Un turist a murit după ce a căzut din telescaun, în munții Parâng, în Hunedoara.

16 aug. 2021, 13:49
Turist mort după ce a căzut din telescaun în Parâng. Era beat şi şi-a ridicat bara de protecţie

Un bărbat a murit după ce a căzut din telescaun în staţiunea Parâng, din Valea Jiului. Bărbatul, de 65 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, se afla singur în telescaun. La un moment dat, el a ridicat bara de protecție și a căzut de la o înălțime de câțiva metri. La sosirea salvatorilor el prezanta un traumatism cranian, avea mai multe coaste rupte și o fractură de claviculă.

Citeşte şi: Accident grav în Cluj. Un microbuz cu călători a fost lovit de tren. Sunt opt victime. A fost activat PLANUL ROŞU

Bărbatul a fost dus la Spitalul de Urgență Petroșani, însă medicii nu l-au mai putut salva.

Incidentul este cercetat şi de o comisie internă a Primăriei Petroşani.

„Am dispus constituirea unei comisii interne care să cerceteze împrejurările în care a avut loc tragicul accident din staţiunea Parâng, unde, duminică, un bărbat a căzut din telescaun şi, din nefericire, medicii nu au mai putut să-i salveze viaţa.

Dorim să aflăm ce anume s-a întâmplat şi cum s-a ajuns la producerea acestei tragedii. Totodată, colaborăm îndeaproape cu organele statului, care cercetează acest grav accident.

Sunt alături de familia greu încercată şi îmi exprim profundul regret pentru pierderea suferită”, a declarat, luni, primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Citeşte şi: Accident grav în Constanţa. Cinci persoane, între care un copil de 7 ani, au fost rănite