Turistă germană, SALVATĂ de la MOARTE de SUTIENUL pe care-l purta

O femeie din Germania se poate considera una dintre cele mai norocoase persoane din lume după ce a scăpat de la moarte ca prin minune. Ea a fost împuşcată din greşeală, însă a fost salvată de sutien, care a oprit glonţul.

11 aug. 2015, 08:08
Turistă germană, SALVATĂ de la MOARTE de SUTIENUL pe care-l purta

În vârstă de 42 de ani, turista, care a refuzat să îşi ofere numele presei germane, a trecut prin clipe de coşmar pe când se afla în concediu în Mecklenburg, o regiune din nordul ţării, aproape de Berlin, scrie ziarulring.ro. Se plimba cu bicicleta prin pădure alături de soţul ei și au trecut pe lângă un grup de vânători de mistreţi. „Am simţit o durere incredibilă venind din zona pieptului. Când m-am uitat în jos, am observat că sârma sutienului era îndoită”, le-a povestit femeia poliţiştilor.

Citeşte şi Rocsana Marcu, poză XXX la piscină FOTO

Oamenii legii sunt de părere că femeia a fost lovită de un glonţ al vânătorilor care a ricoşat dintr-un alt obiect, o piatră, şi că sutienul, cel mai probabil, i-a salvat viaţa. Astfel, în urma incidentului, femeia s-a ales doar cu o vânătaie în zona pieptului. Glonţul folosit la vânătoarea de mistreţi are diametrul de 6,5 milimetri şi poate ucide cu uşurinţă o persoană, chiar şi de la o distanţă mai mare.

Probă pentru un eventual proces

După incident, femeia şi soţul său au mers la poliţie, unde au lăsat sutienul drept dovadă, în eventualitatea în care poliţiştii îi vor deschide un dosar vânătorului. Nu este singurul incident de acest gen petrecut în regiune. În 2008, un bărbat a fost împuşcat mortal de un vânător, foarte aproape de locul în care femeia a scăpat în mod miraculos.