Turişti blocaţi timp de peste două ore în Roata Mare din Salina Turda

Publicat: Luni, 19 August 2013 17:09 // Actualizat: Luni, 19 August 2013 17:47 // Sursa: RTV.net

Doisprezece turişti au fost blocaţi, luni, timp de două ore şi jumătate, în Roata Mare din Salina Turda, situată în Mina Rudolf, la o adâncime de 80 de metri, din cauza unei defecţiuni, ei fiind coborâţi cu ajutorul unei macarale.

Foto: salinaturda.eu

Primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie, a declarat pentru Mediafax, că 12 turişti au fost blocaţi, luni, în Roata Mare din Salina Turda, "dar au fost coborâţi în siguranţă, după două ore şi jumătate, cu ajutorul unei macarele, de către angajaţii salinei şi ai unei firme care se ocupă de mentenanţa roţii".

"A fost o problemă tehnică, apărută la un braţ al uneia dintre gondolele Roţii Mari. Acesta s-a forfecat şi a atins roata, moment în care aceasta s-a oprit. Este prima dată de la inaugurarea Salinei Turda, în 2010, după modernizarea cu fonduri europene, când are loc un astfel de incident", a spus Ştefănie.

Potrivit acestuia, o echipă de specialişti evaluează Roata Mare din punct de vedere tehnic.

Contactaţi de corespondentul Mediafax, reprezentanţii Salinei Turda au precizat că vor transmite un comunicat de presă legat de acest incident.

Roata Mare este amplasată în Mina Rudolf, la o adâncime de 80 de metri. Roata are o înălţime de 20 de metri, are şase gondole cu opt locuri fiecare, iar un tur complet durează opt minute.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 aug 19:21
...Mina Rudolf, la o adâncime de 80 de metri, din cauza unei defecţiuni, ei fiind coborâţi cu ajutorul unei macarale. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
1
EUR
4.8698
RON
01 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H