Turişti „cazaţi” pe asfalt în parcare sau în portbagaj, în Mamaia. „Decât să dea 400 pe lei la hotel, mai bine plăteşte parcarea”

Este cel mai aglomerat weekend în acest sezon pe litoral! Românii au renunțat la plecările în afara tării și au luat cu asalt stațiunile de la malul mării. Atât de mare a fost dorinţa unora de a ajunge pe litoral, încât au ajuns să doarmă fie pe jos într-o parcare, fie în portbagajul maşinilor.

08 aug. 2021, 08:37
Turişti „cazaţi” pe asfalt în parcare sau în portbagaj, în Mamaia. „Decât să dea 400 pe lei la hotel, mai bine plăteşte parcarea”

Sute de mii de turiști se află în acest weekend pe plajele de la malul mării. Cum nu toată lumea îşi permite să plătească sute de lei pentru o noapte de cazare la hotel sau la pensiuni, unii au ales să doarmă afară sub clar de lună sau în maşini în parcare.

Fotografii cu turişti dormind în maşină sau pe asfalt într-o parcare în staţiunea Mamaia au apărut pe reţelele de socializare săptămâna aceasta. Jurnaliştii de la Reporter Neptun TV au surprins imagini cu o familie care doarme pe jos, într-o parcare din zona Hotelului Albatros.

Şi tot ei au dufizat pe Facebook, imagini cu mai multe persoane care dormeau tot într-o parcare, dar într-o dubă.

Citeşte şi: Aglomeraţie spre litoral. Pe unele tronsoane din Autostrada Soarelui se circulă în coloană

O altă fotografie apărută în aceste zile pe reţelele sociale îl arată pe un turist dormind în portbagajul maşinii parcate în zona centrală a staţiunii Mamaia, potrivit Adevărul.

„Eu când nu îmi permit o vacanţă, nu mă duc şi gata! Nu te poţi bucura de o vacanţă dormind în parcare, fără toalete sau fără un minim confort”, a fost unul dintre comentariile unui utilizator al reţelei de socializare la vederea imiginilor.

„Decât să dea 300 – 400 de lei pe noapte la hotel, mai bine plăteşte parcarea şi cu restul distracţie”, a scris altul.