Turiştii fac plajă la Eforie Nord printre excavatoare VIDEO

Fac plajă în timp ce excavatoarele sapă lângă ei. Asta e vacanţa de care au parte mai mulţi turişti care sunt zilele acestea în Eforie Nord. Supăraţi că lucrările pentru lărgirea plajei au început tocmai în timpul concediului lor, ei nu şi-au mutat şezlongurile când utilajele au început să lucreze lângă ei. Revoltaţi, oamenii sunt hotărâţi să facă plângeri.

11 aug. 2015, 06:43
Turiştii fac plajă la Eforie Nord printre excavatoare VIDEO

Turiştii au venit de la prima oră pe plaja din Eforie Nord, cu gândul să profite de soarele de dimineaţă. Dar liniştea le-a fost tulburată de exacavatoarele.

Citeşte şi: Alertă pe litoral: Zece turişti s-au înecat în mare, în doar trei zile

„La ora 12 au venit, au băgat trei-patru ţevi şi au tulburat toată apa ca să nu mai poţi face baie (…) Mă deranjează că sunt lucrări. Nu am venit aici să văd lucrări. De lucrări sunt sătul”, a declarat un turist.

Oamenii şi-au făcut rezervări încă din primăvară şi susţin că s-au informat în legătură cu lucrările, dar li s-a spus că se fac până în iunie, apoi reîncep în octombrie. Nemulţumiţi sunt şi cei care închiriază şezlonguri.

Vreo 4.000 de euro sunt pierderile pentru o zi întreagă„, a precizat un proprietar de şezlonguri.

Scandalul s-a intensificat în momentul în care un turist le-a spus nemulţumiţilor că pe el nu îl deranjează lucrările. Lucrările pentru refacerea plajelor au început anul trecut.