Turiştii români, pe urmele Angelinei Jolie. Care sunt CELE MAI CĂUTATE DESTINAŢII EXOTICE

Românii cu dare de mână dau plajele şi pârtiile pe destinaţii exotice. Tot mai mulţi sunt cei care scot bani grei pentru a vizita Kenya, Thailanda sau Cambodgia, potrivit România TV. Oamenii vor să calce pe urmele celebrităţilor, aşa că la mare căutare sunt destinaţiile în care s-au filmat pelicule cinematografice. Templele pe care s-a căţărat Angelina Jolie în "Tomb Raider", de exemplu, atrag turiştii ca nişte magneţi.

18 nov. 2013, 10:30
Turiştii români, pe urmele Angelinei Jolie. Care sunt CELE MAI CĂUTATE DESTINAŢII EXOTICE

Complexul de temple Agor din Cambodgia este o destinaţie care se vinde ca pâinea caldă turiştilor, din două motive: locurile incredibile şi amprenta hollywoodiană.

„Avem chiar şi pelicule cinematogafice filmate în Cambodgia. Cel mai cunoscut film este „Tomb Raider”, în care Angelina Jolie se căţăra pe rădăcinile care crescuseră pe unul dintre acele temple”, a declarat Ciprian Enea, specialist în turism.

Cambodgia, Thailanda, Kenya sunt cele mai căutate destinaţii exotice de către românii cu dare de mână. „Un pachet în asemenea destinaţii exotice ajunge la 1.600 de euro, la care se adaugă taxele de aeroport. Pachetul cuprinde transportul cu avionul şi şapte nopti la un hotel de patru stele cu demipensiune”, a precizat agentul turistic Silvia Neamţu.

În Kenya, turiştii combină vizitarea parcurilor naţionale cu un sejur la plajă. În Cambodgia, de bifat este complexul de temple Agor sau excursia printre elefanţi, în timp ce Thailanda ne aşteaptă cu o piaţă plutitoare unică în lume.