TURIŞTILOR nu le-a venit să creadă: Vezi ce face un şofer în timp ce conduce un autobuz cu 100 km/h

Un şofer de autobuz din Singapore a fost concediat, după ce mai mulţi turişti l-au filmat în timp ce îşi tăia unghiile, cu toate că autobuzul rula cu viteza de 100 de km/h în drum spre aeroport. Clipul a fost ulterior postat pe Facebook şi a fost văzut de conducerea companiei de transport.

18 aug. 2013, 07:59
TURIŞTILOR nu le-a venit să creadă: Vezi ce face un şofer în timp ce conduce un autobuz cu 100 km/h

Turiştii au fost şocaţi în momentul în care un şofer de autobuz a început să îşi taie unghiile de la mâini în timp ce conducea maşina de mare tonaj. Astfel, el ar fi trebuit să transporte turiştii în siguranţă, din oraş la aeroport, dar a decis că are nevoie de o manichiură urgentă, potrivit The Sun.

Citeşte şi FAZA SĂPTĂMÂNII: Cum a reuşit un şofer să scape de blocajul de la roată

Ulterior, identitatea bărbatului a fost descoperită, după ce mai multe filmări au fost postate pe Facebook. El a fost concediat imediat, dar numele său nu a fost dat publicităţii.

Citeşte şi UIMITOR: Un ŞOFER de autobuz şi-a riscat viaţa pentru a SALVA viaţa pasagerilor VIDEO

Am investigat incidentul şi am luat măsuri disciplinare împotriva şoferului. El a fost dat afară imediat. Vrem să spunem că siguranţa pasagerilor este principala noastră prioritate şi şoferilor li se reaminteşte mereu să fie atenţi la drum în timp ce conduc„, a declarat un purtător de cuvânt al companiei de transport.