TURNEUL CAMPIOANELOR. Sloane Stephens a câştigat duelul debutantelor, iar Bertens a învins-o pe Kerber

TURNEUL CAMPIOANELOR. Sloane Stephens şi Naomi Osaka, învingătoarele din 2017 şi 2018 de la US Open, au debutat luni la Turneul Campioanelor, deschizând meciurile din Grupa Roşie. Victoria i-a revenit lui Stephens, în trei seturi.

22 oct. 2018, 14:30
TURNEUL CAMPIOANELOR. Sloane Stephens a câştigat duelul debutantelor, iar Bertens a învins-o pe Kerber

TURNEUL CAMPIOANELOR. Sloane Stephens (SUA, 6 WTA, cap de serie numărul 5) a învins-o, luni, cu scorul de 7-5, 4-6, 6-1, pe Naomi Osaka (Japonia, 4 WTA, cap de serie numărul 3), în primul meci din Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor.

Sloane Stephens, câştiogătoarea de la US Open 2017, s-a impus după două ore şi 26 de minute în faţa niponei, învingătoare la US open 2018..

Într-un al meci din Grupa Roşie Kiki Bertens s-a impus în faţa germancei Angelique Kerber, 1-6, 6-3, 6-4. Angelique Kerber este din această săptămână pe locul 2 în clasamentul WTA, iar Kiki Bertens este pe poziţia a 9-a.

În Turneul Campioanelor, Bertens i-a luat locul Simonei Halep, după ce românca, diagnosticată cu hernie de disc, a declarat forfait. Bertens este prima olandeză care joacă la WTA Finals în ultimii 20 de ani, de la Brenda Schultz-McCarthy în 1997.

Din Grupa Albă fac parte Caroline Wozniacki (Danemarca), deţinătoarea titlului, şi Petra Kvitova (Cehia), câştigătoare în 2011, Karolina Pliskova (Cehia) şi Elina Svitolina (Ucraina).