TURNEUL CAMPIOANELOR, trei săptămâni până la competiţia din Singapore. Simona Halep îşi cunoaşte deja patru dintre adversare

TURNEUL CAMPIOANELOR. Japoneza Naomi Osaka, câştigătoarea ediţiei din acest an a US Open, a devenit a treia jucătoare de tenis calificată la Turneul Campionilor, care va avea loc luna aceasta la Singapore, cehoaica Petra Kvitova şi daneza Caroline Wozniacki sunt jucătoarele care s-au calificat pentru Turneul Campioanelor în urma meciurilor de până acum, de la Beijing.

02 oct. 2018, 06:07
TURNEUL CAMPIOANELOR, trei săptămâni până la competiţia din Singapore. Simona Halep îşi cunoaşte deja patru dintre adversare

TURNEUL CAMPIOANELOR. După ce a câştigat meciul de debut la Openul Chinei de la Beijing, disputat luni, coroborat cu alte rezultate, Naomi Osaka şi-a validat în mod oficial biletul pentru competiţia de final de an a circuitului profesionist feminin, după românca Simona Halep, numărul unu mondial, şi germanca Angelique Kerber, campioane în acest an la Roland Garros, respectiv Wimbledon. De asemenea, Petra Kvitova şi Caroline Wozniacki şi-au asigurat şi ele prezenţa la Singapore, după victoriile din primul tur.

În momentul de față, ultimele trei locuri calificante sunt ocupate de Sloane Stephens, Elina Svitolina și Karolina Pliskova, însă situația se poate modifica, în funcție de rezultatele înregistrate la turneul de la Beijing.

Clasamentul pentru Turneul Campioanelor:

1. Simona Halep 6.921 puncte

2. Angelique Kerber 5.320p

3. Naomi Osaka 4.415p

4. Petra Kvitova 4.255p

5. Caroline Wozniacki 4.151p
–––––––––
6. Sloane Stephens 3.888p

7. Elina Svitolina 3.850p

8. Karolina Pliskova 3.665p
____________________________
9. Kiki Bertens 3.655p

10. Elise Mertens 3.060p.