TURNEUL CAMPIONILOR. Novak Djokovic, primul calificat în semifinale. Croatul Cilic l-a ajutat să intre în careul de aşi

TURNEUL CAMPIONILOR. Novak Djokovic, numărul 1 mondial, este primul jucător calificat în semifinalele Turneului Campionilor, finala circuitului ATP, după ce croatul Marin Cilic l-a învins cu 6-7 (2-7), 6-3, 6-4 pe americanul John Isner, miercuri, la Londra.

15 nov. 2018, 06:51
TURNEUL CAMPIONILOR. Novak Djokovic, primul calificat în semifinale. Croatul Cilic l-a ajutat să intre în careul de aşi

TURNEUL CAMPIONILOR. Marin Cilic, numărul 7 mondial, care fusese întrecut luni de Alexander Zverev, cu 7-6 (5), 7-6 (5), rămâne în cursă pentru careul de aşi al competiţiei, ceea ce ar însemna o premieră, la cea de-a patra sa participare la Turneul Campionilor.

Isner, care a reuşit 17 aşi în acest meci, dar a comis şi 6 duble greşeli, a reuşit să îşi adjudece primul set în tiebreak, dar Cilic a prins tot mai multă încredere şi a reuşit să răstoarne balanţa pe fondul nervozităţii crescânde a americanului, al cărui serviciu nu a funcţionat cum îşi dorea.

Isner (numărul 10 mondial) a participat la ATP Finals pentru prima oară, după ce spaniolul Rafael Nadal şi argentinianul Juan Martin Del Potro au declarat forfait din cauza accidentărilor.

TURNEUL CAMPIONILOR. În celălalt meci jucat miercuri în Grupa ”Guga Kuerten”, Novak Djokovic l-a învins pe germanul Alexander Zverev cu 6-4, 6-1.

Vineri vor avea loc ultimele partide, Novak Djokovic – Marin Cilic şi Alexander Zverev – John Isner.

Zverev, Cilic şi Isner se vor lupta cu şanse mai mici sau mai mari pentru locul al doilea în clasamentul final al grupei.