TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Ana Bogdan, victorie uriaşă. S-a calificat în premieră în turul II la Wimbledon

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Ana Bogdan a câştigat cu 6-4, 6-2 meciul cu chinezoaica Yingying Duan, disputat luni, în runda inauguirală a turneului de la Wimbledon.

03 iul. 2017, 18:05
TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Ana Bogdan, victorie uriaşă. S-a calificat în premieră în turul II la Wimbledon

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Ana Bogdan, acceptată în premieră pe tabloul principal al Internaţionalelor de Tenis ale Marii Britanii, s-a calificat în turul secund în doar 67 de minute. Prin victoria cu 6-4, 6-2 obţinută în faţa lui Yingying Duan, adversara Simonei Halep la Eastbourne, Ana Bogdan va urca cel puţin 9 locuri în clasamentul WTA, până pe locul 106. Ea și-a asigurat un cec de 57.000 de lire sterline și 70 de puncte WTA.

Următoarea adversară a Anei Bogdan, miercuri, în turul doi, va fi jucătoarea franceză Caroline Garcia, cap de serie numărul 21, care a eliminat-o cu 6-1, 6-1 pe slovaca Jana Cepelova.

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Ana Bogdan se alătură astfel Simonei Halep în turul doi la Wimbledon 2017, Simona trecând cu 6-4, 6-1 de neo-zeelandeza Marina W’Erakovic. Marţi vor juca meciurile din primul tur Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu.