Turnul Eiffel i-a răspuns lui Ibrahimovic. Fotbalistul a fost pus la punct

Zlatan Ibrahimovici a declarat, cu umor, după partida câştigată cu 9-0 la Troyes, în urma căreia PSG a devenit campioană, că va rămâne la Paris dacă Turnul Eiffel va fi înlocuit cu o statuie care să-l reprezinte, ceea ce i-a făcut pe administratorii monumentului să răspundă în acelaşi stil pe contul de Twitter.

14 mart. 2016, 14:46
Turnul Eiffel i-a răspuns lui Ibrahimovic. Fotbalistul a fost pus la punct

Îmi place umorul tău Ibra, iar priveliştea Parisului de aici este atât de frumoasă…. dar sunt eu!„, este mesajul pe contul de Twitter al Turnului Eiffel.

Paris Sain-Germain a devenit campioana Franţei pentru a patra oară consecutiv, după victoria de duminică, scor 9-0, cu Troyes, meci din etapa a 30-a a Ligue I, în care atacantul Zlatan Ibrahimovici a marcat de patru ori.

Internaţionalul suedez, care a depăşit 100 de goluri înscrise în campionatul Franţei, mai are contract cu PSG până la finalul actualului sezon.

Zlatan Ibrahimovici, în vârstă de 34 de ani, a câştigat patru titluri în Franţa cu PSG, unul în Spania cu FC Barcelona, şase titluri în Italia cu Juventus Torino, Internazionale Milano şi AC Milan, şi două titluri în Olanda cu Ajax Amsterdam.