Turris Turnu Măgurele se retrage din Liga 2, după ce fiul lui Liviu Dragnea a decis să oprească finanţarea

Clubul din Turnu Măgurele, finanţat de Valentin Dragnea, se va retrage din Liga 2, după ce fiul fostului preşedinte al Partidului Social Democrat, care în prezent este încarcerat, a decis să oprească robinetul cu bani.

13 ian. 2021, 19:13
Turris Turnu Măgurele se retrage din Liga 2, după ce fiul lui Liviu Dragnea a decis să oprească finanţarea

Turris a fost aproape de promovare sezonul trecut, când au făcut parte din playoff, dar au ratat șansa de a urca în primul eșalon după ce Rapid i-a egalat în meciul direct, în al 6-lea minut de prelungire, informează Gsp.ro.

În acest sezon, Turris a avut deja multe sincope, iar fiul lui Liviu Dragnea, nemulțumit de rezultate, a decis să închidă robinetul cu bani, ceea ce va conduce la retragerea echipei din campionat.

Potrivit sursei citate, punctele pe care Turris le-a strâns în acest sezon vor fi anulate. Echipa este angrenată și în faza optimilor de finală ale Cupei României, unde ar trebui să o înfrunte pe Dunărea Călărași.

Turris va trimite săptămâna viitoare solicitarea oficială către FRF

Silviu Bogdan, managerul general al echipei, a oferit o reacție pe acest subiect, după ce a decis să o părăsească pe Turris.

„Am plecat de la Turris. De comun acord am încheiat colaborarea. Am fost anunțat că sponsorul echipei si-a retras finanțarea. Săptămână viitoare cei care sunt acum la club vor trimite o hârtie oficială la FRF pentru retragerea din campionat. Imi pare foarte rău de acesta situație”, a declarat el pentru Prosport.

Citeşte şi: Rică Răducanu şi soţia, internaţi în spital cu Covid 19: „Eu sunt bine, soţia are nevoie de oxigen”