TURUL FRANŢEI. Campionul en-titre a căzut grav, cel din 2010 a abandonat de durere VIDEO

TURUL FRANŢEI. Un pluton alcătuit din 195 de concurenţi s-a lansat marţi în etapa a 4-a a Turului Franţei, prima pe pământ francez, între Le Touquet-Paris-plage şi Lille. De la start a absentat câştigătorul din 2010, rutierul luxemburghez Andy Schleck, accidentat la genunchiul drept în urma unei căzături suferite luni.

08 iul. 2014, 14:14
TURUL FRANŢEI. Campionul en-titre a căzut grav, cel din 2010 a abandonat de durere VIDEO

TURUL FRANŢEI. Căzătura suferită luni de Andy Schleck (29 ani), câştigătorul din 2010 al Marii Bucle, a fost cauzată de un spectator avansat mult prea mult în şosea, care a produs căderea mai multor ciclişti, luxemburghezul fiind afectat într-o zonă mult prea sensibilă pentru un rutier, genunchiul.

Ligamentele şi meniscul genunchiului drept sunt foarte serios afectate pentru ca el să mai poată continua. Va merge în cursul zilei la Basel, pentru examene suplimentare şi o eventuală intervenţie chirurgicală„, a anunţat echipa sa Trek.

Citeşte şi TURUL FRANŢEI a ajuns la Londra. Germanul Marcel Kittel a câştigat etapa a 3-a

O accidentare gravă s-a produs şi în etapa a 4-a, de marţi, prima disputată pe pământ francez. Britanicul Chris Froome s-a accidentat la încheietura mâinii drepte şi a suferit numeroase contuzii pe partea stângă, după o căzătură la km 3 al etapei, a explicat medicul cursei.

Are numeroase contuzii. Se plânge şi de încheietura mâinii, însă trebuie să mai aşteptăm puţin pentru a vedea despre ce este vorba…„, a declarat medicul Turului, Florence Pommerie.

Citeşte şi TURUL FRANŢEI, scena sărutului. Gafă amuzantă a purtătorului tricoului galben VIDEO

La puţin timp după start, Froome s-a ciocnit cu un rutier din faţa lui şi a căzut pe partea stângă. Doi coechipieri de la Sky s-au oprit şi l-au ajutat pe britanic să revină în pluton.

Căzătura suferită marţi de Chris Froome: