Ţuţuianu: Ce se întâmplă în PSD Dâmboviţa întrece orice scenariu. RovAna „Pauker” Plumb, preşedinte, Andrei „Goe” Plumb, vicepreşedinte

Adrian Ţuţuianu,fost membru PSD trecut la Pro România, afirmă marţi, într-o postare pe Facebook, că ceea ce se întâmplă în PSD Dâmboviţa întrece orice scenariu pe care vreun duşman al partidului şi l-ar fi putut închipui sau dori, spunând că ”RovAna „Pauker” Plumb” este preşedinte, iar fiul acesteia, ”Andrei „Goe” Plumb” a fost desemnat luni seară vicepreşedinte.

18 iun. 2019, 09:08
Ţuţuianu: Ce se întâmplă în PSD Dâmboviţa întrece orice scenariu. RovAna „Pauker” Plumb, preşedinte, Andrei „Goe” Plumb, vicepreşedinte

”Ce se întâmplă acum în PSD Dâmboviţa întrece orice scenariu pe care vreun duşman al partidului şi l-ar fi putut închipui/dori. Practic, Organizaţia a devenit o afacere de „famiglie”, în care puterea de decizie nu mai aparţine celor merituoşi, ci se păstrează în familie. Din mamă-n fiu:  RovAna „Pauker” Plumb, preşedinte; – Andrei „Goe” Plumb, desemnat aseară vicepreşedinte. Cum ar veni, mamiţica îi construieşte lui Goe un viitor”, scrie Ţuţuianu, care ataşează postării şi o caricatură.

El se declară surprins de lipsa cvasitotală de reacţie a organizaţiei.

”Nu-i mai căinez, însă, pe cei de acolo. După simulacrul de alegeri în 2 minute, fără vot secret, după dezastrul de la europarlamentare (cel mai prost rezultat din istorie), ei asta au înţeles: să gireze în continuare aceşti impostori la conducere, care nu au scrupule în a-şi atinge scopurile (afaceri personale şi atât)”, comentează fostul social-democrat.

El mai spune că îi pare rău de toţi membrii simpli şi oneşti şi de numeroşii alegători cu simpatii pentru un partid de stânga.

”Partidul lor a fost confiscat de un grup de impostori fără nicio legătură cu acest judeţ!”, conchide  AdrianŢuţuianu.

 


loading...