TVR are o nouă vedetă. Vezi cine i-a luat locul „zânei” Andreea Marin şi va prezenta Eurovisionul

Andreea Marin a fost prima opţiune a celor de la TVR pentru prezentarea spectacolului Eurovision din acest an, însă în cele din urmă a fost aleasă Nicolle Stănese, o tânără din Sibiu, care va fi gazda spectacolului de lansare a grilelor de primavară la TVR, ce include şi finala naţională Eurovision România 2014.

24 feb. 2014, 10:26

TVR se pregăteşte să lanseze o nouă vedetă. Nicolle Stănese este o sibiancă de 23 de ani, care va fi gazda spectacolului de lansare a grilelor de primăvară la televiziunea publică, care include finala naţională Eurovision România 2014, deşi iniţial locul fusese rezervat pentru Andreea Marin.

Citeşte şi EUROVISION 2014. Conflict de interese. Solistul Bere Gratis nu ar merge cu soţia în Danemarca

În plus, în grila de primăvară a TVR 1, Nicolle va prezenta o emisiune săptămânală de reportaje. A prezentat divertisment la Antena 1, atât la Sibiu, cât şi la Bucureşti, s-a implicat în campanii umanitare, a fost host al unor evenimente. Timp de doi ani a prezentat programul matinal al postului Prime TV din Republica Moldova. Ea s-a căsătorit în urmă cu doi ani, iar din 2013 este mama unei fetiţe, Ana Victoria.

Citeşte şi EUROVISION 2014. Paula Seling şi Ovi sunt acuzaţi de plagiat. Ascultă cele două piese asemănătoare

Am luat foarte puţin în calcul posibilitatea de a ma întoarce la o televiziune naţională, pentru că am încercat să mă feresc de ceea ce are ca rezultat final obţinerea de audienţă facilă. Dar am acceptat cu mare încredere să ma alătur TVR, unde sunt convinsă că pot face lucruri de care atât eu, cât şi oamenii care mă apreciază să fim mândri. Concursul Eurovision este unul dintre cele mai urmărite programe, iar pentru un prezentator este o onoare să facă parte măcar o dată-n viaţă din acest proiect„, a declarat Nicolle Stănese, pentru site-ul TVR.

Citeşte şi EUROVISION 2014: România riscă excluderea pentru că nu a plătit taxa

Nicolle Stănese