ELVETIA – COSTA RICA 2-2 în Grupa E de la CM 2018. Elveţia merge în „optimi”

Elveţia a remizat, miercuri, 2-2 cu Costa Rica, dar s-a calificat în optimile de finală de la CM 2018 de pe locul 2 al grupei E, acolo unde va întâlni Suedia.

27 iun. 2018, 19:49
ELVETIA – COSTA RICA 2-2 în Grupa E de la CM 2018. Elveţia merge în „optimi”

Costa Rica a ratat trei ocazii mari în primele 30 de minute, dar Elveția a fost cea care a deschis scorul. A făcut-o Dzemaili, care, lansat perfect de Embolo, a fost necruțător cu Keylor Navas. Costa Rica a confirmat însă meciul bun, egalând în minutul 56, prin Watson. Astfel, Costa Rica a evitat contraperformanța de a fi singura echipă de la acest Mondial care să nu fi marcat niciun gol. Finalul meciului a fost unul spectaculos: Drmici a dus-o pe Elveția în avantaj în minutul 88, dar Brian Ruiz a egalat în minutul 90+3 din penalty. Nu înainte ca VAR să refuze un alt penalty costaricanilor.

ELVETIA – COSTA RICA 2-2 (1-0)

Dzemaili 31, Drmic 88 – Waston 56, Sommer 90a

ELVETIA: Sommer – Lichtsteiner, Schar, Akanji, Rodriguez – Behrami, Xhaka – Shaqiri, Dzemaili, Embolo – Gavranovic. Selecţioner: Vladimir Petkovic.

COSTA RICA: K. Navas – Acosta, Gonzalez, Waston – Gamboa, Borges, Guzman, Oviedo – Colindres, Campbell, Bryan Ruiz. Selecţioner: Oscar Ramirez.

CLASAMENT FINAL GRUPA E