Viitorul – Apoel 1-0 în prima manşă din turul III prelimiar al Ligii Campionilor

VIITORUL - APOEL 1-0. Viitorul a câştigat, miercuri, scor 1-0, meciul cu Apoel Nicosia din turul III preliminar al Ligii Campionilor. Golul a fost marcat de ganea, în minutul 75. În minutele de prelungire, Ţucudean a fost eliminat.

26 iul. 2017, 19:53
Viitorul – Apoel 1-0 în prima manşă din turul III prelimiar al Ligii Campionilor

VIITORUL – APOEL 1-0. Viitorul a fost formația mai periculoasă în startul partidei, iar după doar un sfert de oră Țucudean a ratat o primă ocazie importantă de a deschide scorul. Atacantul a şutat din unghi, dar portarul lui APOEL a deviat cu vârful degetelor în corner! Prima replică periculoasă a ciprioților a venit după o jumătate de oră de joc, când De Camargo a șutat din interiorul careului, iar Râmniceanu a respins în față. Din fericire pentru campioana României, niciun adversar nu a reușit să reia, iar fundaşii Viitorului au intervenit şi au îndepărtat pericolul. Viitorul a mai ratat o ocazie importantă de a marca în minutele de prelungire ale primei părți, când lovitura de cap expediată de Țâru a trecut milimetric pe lângă poarta apărată de Waterman.

VIITORUL – APOEL 1-0. Viitorul a fost echipa cu posesie superioară și în partea secundă, însă fără ocazii importante de gol până în minutul 75. Cristi Ganea a reușit însă o execuție de generic și a marcat primul gol în cupele europene pentru Viitorul, dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri, cu aproximativ un sfert de oră înainte de final. Cu cinci minute înainte de final, Florinel Coman a ratat o ocazie uriașă de 2-0! Atacantul Viitorului a driblat doi fundași ai ciprioților și a șutat din interiorul careului, dar mingea a trecut puțin peste poarta lui Waterman.

VIITORUL – APOEL 1-0. Singura veste proastă pentru Hagi a venit în al doilea minut de prelungire, când Țucudean l-a lovit pe Waterman în afara careului și a văzut al doilea cartonaș galben. Goalkeeperul ciprioților a ieșit din poartă pentru a intercepta balonul, dar a fost tamponat de atacantul Viitorului.

VIITORUL – APOEL 1-0 (1-0)

A marcat: CR. GANEA 75

Viitorul: Râmniceanu – Boli, Ţâru, M. Constantin (46 Vână), C. Ganea – Benzar, Nedelcu, Cicâldău – Chiţu (66 Fl. Coman), Ţucudean, Herea (46 D. Lopez)

APOEL: Waterman – Milanov, Merkis, Rueda, Lago – Bertoglio, Vinicius (85 Artymatas), N. Morais, Ebecilio (72 Vander) – Oar – De Camargo.