Twitter a renunţat oficial la limita de 140 de caractere, însă doar în anumite condiţii

Rețeaua socială Twitter a anunțat, luni, într-un tweet, că fotografiile, clipurile video, sondajele și imaginile animate tip GIF au fost excluse de la limita de 140 de caractere a unui astfel de mesaj, informează CNN.

20 sept. 2016, 10:12
Twitter a renunţat oficial la limita de 140 de caractere, însă doar în anumite condiţii

Compania a transmis un mesaj, în mai, privind extinderea numărului de caractere permise într-un tweet precizând că schimbările vor avea loc lunile următoare. ”Acest lucru va face ca discuțiile pe Twitter să fie mai facile și mai directe”, a explicat atunci într-o declarație un manager de produs de la Twitter, scrie Agerpres.

Despre această schimbare de strategie s-a zvonit multă vreme — inclusiv despre faptul că limita de caractere va fi extinsă până la 10.000 — însă directorul executiv al Twitter, Jack Dorsey, a temperat în martie aceste speculații. „Conceptul conciziei, vitezei și conversațiilor live — faptul de a putea să te gândești la ceva și să îl exprimi instantaneu în cuvinte — asta este cel mai important”, a explicat acesta. ”Atât timp cât lucrurile rămân rapide, ușoare, simple și expresive o să facem tot ce putem ca experiența Twitter să fie una și mai bună”, a completat Dorsey.

Deși anunțul inițial viza de la această excepție și răspunsurile pentru utilizatori la care se folosește simbolul ”@” în fața numelui, compania a declarat pentru CNN că acest lucru va fi disponibil în curând.

Citeşte şi Twitter lansează aplicaţii video pentru Apple, Amazon TV şi Xbox One