Tyson Fury l-a făcut KO pe „Monstrul” de 175 DE KILOGRAME, apoi a pus la podea 13 BODYGUARZI. Aşa ceva vezi doar în filme! VIDEO

Tyson Fury face show şi în wrestling. Fostul campionul mondial al greilor l-a distrus pe uriașul de 175 de kilograme, Braun Strowman, supranumit "Monstrul".

10 oct. 2019, 05:33
Tyson Fury l-a făcut KO pe „Monstrul” de 175 DE KILOGRAME, apoi a pus la podea 13 BODYGUARZI. Aşa ceva vezi doar în filme! VIDEO

Brown Strowman susține că a fost provocat anterior, iar Tyson Fury a recunoscut: „E bine că cei de la securitate su sărit să mă țină, pentru că te lichidam în ring!”.

Cea mai cunoscută starletă din filmele XXX a intrat în ringul de wrestling! Ce s-a întâmplat mai departe

După riposta lui Strowman, 13 oameni de ordine au năvălit în ring pentru a încerca să-i oprească pe cei doi. Au reuşit, însă Fury a rupt „barajul” celor care îl țineau și s-a năpustit din nou asupra adversrarului său. Britanicul a împărțit pumni forțelor de ordine, „curățând” ringul, iar bătaia a continuat.

Cel mai rapid KO din ISTORIE. Lovitura DEVASTATOARE din SECUNDA 8 care a decis titlul mondial VIDEO

Alți 10 luptători au intervenit, însă Fury i-a dovedit și pe aceștia! Bătaia a continuat și după ce filmarea s-a oprit, fiind nevoie de jumătate dintre cei prezenți în vestiare.

Tyson Fury și-ar putea face debutul în wrestling pe 31 octombrie, în Arabia Saudită. Britanicul este neînvins la profesioniști, iar acum se află în recuperare după loviturile suferite la ochi în meciul cu Otto Wallin, de luna trecută, când a avut nevoie de 50 de copci.