Tyson Fury, reacţie dură după ce a provocat scandalul anului: Vă doare că un ţigan este cel mai bun!

Tyson Fury, pugilistul care a realizat surprinza anului în boxul mondial, după ce l-a învins pe Vladimir Klitschko, a avut o reacţie neobişnuită în scandalul pe care l-a provocat în Anglia.

09 dec. 2015, 18:25
Tyson Fury, reacţie dură după ce a provocat scandalul anului: Vă doare că un ţigan este cel mai bun!

Tyson Fury, noul campion mondial la box, nu s-a arătat impresionat de faptul că peste 100.000 de oameni au semnat o petiţie online prin care solicită scoaterea sa de pe lista nominalizărilor la titlul de Sportivul Anului. „Luaţi-mi centurile, semnaţi petiţiile, dar niciodată n-o să-mi puteţi lua acea seară„, le-a transmis Fury, făcând trimitere la noaptea în care a l-a învins pe Klitschko şi a câştigat trei titluri mondiale la categoria grea. Ulterior, acesta a revenit cu un comentariu mai dur: „Vă doare că un ţigan este cel mai bun luptător din lume!„.

Citeşte şi Tyson Fury îl refuză pe David Haye: Să boxeze cu Fred Flinstone, îi acord revanşa doar lui Klitschko!

Tyson Fury a provocat un scandal de proporţii în Anglia în ultima perioadă, el declarând că „femeii îi stă cel mai bine în bucătărie” şi a stârnit furia comunităţii gay după ce a comparat homosexualitatea cu pedofilia.

Poliţia britanică a declanşat chiar o anchetă după ultimele reacţii ale acestuia. În plus, IBF i-a retras centura mondială abia câştigată pentru că a refuzat să lupte cu challengerul obligatoriu. Cu toate acestea, BBC a anunţat că Fury rămâne în cursa pentru titlul de Sportivul Anului, fanii fiind cei care vor decide dacă el va câştiga.