Tzancă Uraganu, anunţ dureros! „Nu voi mai cânta nicăieri, tot anul acesta!” VIDEO

Tzancă Uraganu a anunţat că nu va mai cânta la înmormântările apropriaților sau a fanilor lui, deoarece în ultima vreme au murit foarte multe cunoștințe din cauza Covid-19!

18 oct. 2021, 15:39
Tzancă Uraganu, anunţ dureros! „Nu voi mai cânta nicăieri, tot anul acesta!” VIDEO

Tzancă Uraganu, anunţ dureros! „Nu voi mai cânta nicăieri, tot anul acesta!”. Tzancă Uraganu a anunţat că nu va mai cânta la înmormântările apropriaților sau a fanilor lui, deoarece în ultima vreme au murit foarte multe cunoștințe din cauza Covid-19!

Tzancă Uraganu, anunţ dureros! „Nu voi mai cânta nicăieri, tot anul acesta!”

Manelistul se teme să nu se îmbolnăvească, mai ales că are și o fetiță mică acasă,astfel a anunțat că până la sfârșitul anului nu va mai participa la cântări sau unde se adună foarte multe persoane.

Tzanca Uraganu a primit ameninţări de la mafia albaneză după scandalul cu Dani Mocanu! Criminalul a vrut să arunce în aer Muntele Athos avertizează de după gratii: ”Ce o să-ți facem noi mai vezi doar în filmele horror”!

„Vreau să vă spun că sunt foarte șocat de ce văd de câteva zile pe Facebook. Și cunoștințe și mai apropriați, din toate părțile, din toate orașele, văd numai oameni, care din păcate au murit de COVID. Am fost sunat din toate părțile să vin să cânt la oamenii care au murit de COVID. Vreau să vă spun din toată inima mea, îmi pare foarte rău, sunt foarte șocat de ce se întâmplă!

Nu voi putea să vin absolut nicăieri, pentru că e vorba de viața noastră, am copil mic, nu pot să stau în atâția oameni, mai ales la un așa caz. Nu voi cânta nicăieri, la niciun fel de înmormântare, tot anul acesta. Când e vorba de viață, nu mai contează nimic! Nu voi putea fi prezent absolut nicăieri!

Se întâmplă ceva groaznic în toată lumea și trebuie fiecare să ne adaptăm și să ne ferim”, a anunţat Tzancă Uraganu.

@smecheriisilautariiTzanca uraganu info pentru tot restul anului!#viral #trending #foryou #fyp #top

♬ original sound – Smecherii si lautarii