Tzancă Uraganu i-a făcut piesă lui Robert Ionescu! Cel mai de succes TikTok-er din România s-a lăudat cu Mercedesul lui, G Class, în videoclip: „Salut epavele mai vechi ca Ceaușescu, vă pupă Robert Ionescu!”

Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai ascultați maneliști din România, a lansat o piesă pe care i-a dedicat-o lui Robert Ionescu, un Tik Tok-er celebru.

24 feb. 2024, 21:09

În piesa sa, numită „Locul 1 mereu”, Tzancă Uraganu îl laudă pe Robert Ionescu pentru succesul de pe Tik Tok. „Loialitate față de comunitate / Pe locul 1 de aproape doi ani jumate… Deții controlul, locul 1 meritat / Că Dumnezeu așa a considerat / O mare credință îmi ocupă inima / Ca drept dovadă am și înger tatuaj pe pielea mea”, și-a început manelistul piesa.

„Locul 1 mereu, așa vrea Dumnezeu / Lider european, my name is number one / Dușmanii n-au cu ce / Salut epavele mai vechi ca Ceaușescu / Vă pupă Robert Ionescu”, cântă Tzancă Uraganu pe refren.

Citește și Câți bani a pierdut Florin Salam la păcănele. Suma colosală care l-a îngropat pe manelist: „Dar am și câștigat”

În videoclip apar atât Tzancă Uraganu, cât și Robert Ionescu, iar Tik Tok-erul nu a putut să-și facă apariția fără Mercedesul său, G Class, pe care a dat nu mai puțin de 350.000 de euro.

Cine e Robert Ionescu, supranumit „Regele Tik Tok-ului”

Robert Ionescu e foarte cunoscut în mediul online. I se spune „Îngerașul” și are peste un milion de urmăritori pe Tik Tok. Chiar el a spus că a reușit să câștige sume importante din această platformă și că doar din asta trăiește în Dubai.

Robert Ionescu a avut mai multe probleme cu legea. În urmă cu doi ani, a fost arestat în Dubai pentru șantaj și înșelăciune. A fost acuzat că obliga femeile să se dezbrace în fața camerei și apoi le amenința că trimite pozele compromițătoare celor din familie. S-a zvonit inclusiv că s-ar ocupa cu prostituția, însă a negat acest lucru.

Citește și Cum arată astăzi Taverna Racilor Snagov după ce a ars din temelii! Pescobar a mers la fața locului și a filmat interiorul investiției sale de sute de mii de euro! Totul e făcut scrum și nu se mai poate recupera nimic!

„Sunt în Dubai, fac acest vlog pentru că așa am simțit, să deschid telefonul și să vorbesc cu voi.

Sunt supărat din cauza oamenilor, au ajuns mesaje la mama mea, la familia mea, la bunica mea. Sunt un băiat amărât, dormeam într-un pat pliant în aceeași cameră cu mama și cu bunica mea. Dar oamenii nu acceptă ideea ca altcineva să se ridice. Stau atâtea ore pe live-uri, mulți mă înjură. Oamenii au făcut rost de numărul mamei mele, îi spun că sunt escortă în Dubai. Eu trăiesc acum din TikTok, nu am timp să mai fac și altceva.

Cel mai mult am câștigat 23.000 de dolari pe săptămână. Nici dacă mă prostituez nu fac banii ăștia! 23.700 de dolari mai exact. Asta ca să lămuresc mizeriile de oameni care vorbesc despre mine. Ăștia au fost cei mai mulți bani, îi strâng pentru o casă. Nu vreau să fiu șmecher, sunt numărul unu pe TikTok, sunt oameni care mă apreciază foarte mult, sunt străini care mi-au dat cadouri, românii mă înjură”, a spus Robert Ionescu.

https://www.youtube.com/watch?v=p6fwy24-o5k&ab_channel=TzancaUraganu