Tzancă Uraganu, internat de urgenţă într-un spital din Germania. Manelistul, bătut cu sălbăticie de fostul cumnat!

Tzancă Uraganu este internat spital din Germania, după fost bătut noaptea trecută de mai mulți indivizi. Iubita manelistului, Alina Marymar, susţine că că printre agresori s-a aflat şi fostul cumnat al acestuia!

01 nov. 2021, 10:47
Tzancă Uraganu, internat de urgenţă într-un spital din Germania. Manelistul, bătut cu sălbăticie de fostul cumnat!

Tzancă Uraganu, internat de urgenţă într-un spital din Germania. Tzancă Uraganu este internat spital din Germania, după fost bătut noaptea trecută de mai mulți indivizi. Iubita manelistului, Alina Marymar, susţine că printre agresori s-a aflat şi fostul cumnat al acestuia!

Tzancă Uraganu, internat de urgenţă într-un spital din Germania

Unul dintre agreesori este chiar fostul său cumnat, fratele Lambadei, mama copilului lui Tzancă Uraganu, cea de care artistul s-a despărțit, dar cu care e în continuare în plin scandal. Aceştia ar fi venit tocmai din Anglia în Germania, acolo unde manelistul se află împreună cu actuala iubită, Alina Marymar, şi l-au bătut cu telescoapele, fiind mascaţi! Alina Marymar și-a dat seama că e vorba de fostul sumnat al artistului atunci când i-a tras fularul de pe față unuia dintre ei, scrie SpyNews.

Tzancă Uraganu, făcut KO! Manelistul, bătut măr la o nuntă: „I-a dat un pumn, planton!”

Conform declarațiilor exclusive pe care Miraj Tsunami, fratele lui Tzancă Uraganu, le-a făcut la Antena Stars, manelistul a fost internat în spital, însă nu este în comă. Acestuia i s-au făcut mai multe investigații, însă acum starea sa de sănătate e una bună. Acesta ar putea să revină acasă în cursul zilei de mâine, după ce medicii au decis externarea sa din spital.