Tzancă Uraganu şi Niculina Stoican au participat la proteste

Tzancă Uraganu şi Niculina Stoican au participat la proteste. În Bucureşti şi în alte oraşe, au fost organizate proteste faţă de restricţiile impuse în contextul pandemiei. Acestea au început concomitent, luni, la ora 17:00, la care au luat parte mai multe vedete.

30 mart. 2021, 15:43
Tzancă Uraganu şi Niculina Stoican au participat la proteste
Tzancă Uraganu a participat la proteste

Tzancă Uraganu şi Niculina Stoican au participat la proteste. În Capitală, manifestanţii de la Piaţa Universităţii au pornit în marş către Piaţa Victoriei, unde s-au unit două grupuri de protestatari. Numărul maxim de persoane care au voie să participe la acţiuni de protest a fost cu mult depăşit.

Tzancă susţine că a reuşit să adune 40 de maşini la protestul de la Ploieşti şi spune că inclusiv poliţiştii ar fi mers cu ei la manifestaţie.

„Fac un apel la toţi colegii mei, să iasă în stradă cum am ieşit şi eu şi am adunat 40 de maşini”, spune manelistul în live-ul publicat pe Facebook.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, prima reacţie după protestele violente din Bucureşti: Suntem în criză sanitară. Este nevoie de efortul tuturor pentru a trece de această perioadă dificilă

Tzancă Uraganu şi Niculina Stoican au participat la proteste

Sute de oameni au ieșit în stradă, revoltați fiind de regulile impuse de autorități pentru a evita răspândirea noului coronavirus. Cântăreaţa de muzică populară Niculian Stoican, dar şi alţi interpreţi, au participat luni seara la protestul desfăşurat în Târgu Jiu împotriva măsurilor restrictive. Niculina Stoican a fost însoţită de cântăreţii Marian Medregoniu şi Delia Barbu.

Niculina Stoican chiar a transmis live pe pagina ei de Facebook imagini de la eveniment, iar la un moment dat cei trei artişti au cântat.

Un alt personaj extrem de cunoscut în showbiz, care a participat la proteste este chiar manelistul Tzancă Uraganu. „Nu mai se poate bătaia asta de joc care avem parte, la opt în case… Eu mă trezesc la şase seara, până mă spăl şi eu, mă schimb, se face şapte jumate. Apoi ies zece minute şi intru înapoi în casă, la opt. Ce înseamnă asta?!„, sunt cuvintele manelistului, postate pe reţelele de socializare.

Violenţe în Capitală. Au fost identificate 188 de persoane implicate în incidente

Reprezentanţii Jandarmeriei au relatat marţi cum s-au desfăşurat violenţele de luni noaptea din Capitală, prezicând că au fost identificate 188 de persoane implicate în incidente, iar 12 jandarmi au fost răniţi, trei ajungând la spital. Ei au afirmat că un grup de manifestanţi s-a aşezat pe carosabil, trei persoane au încercat să iasă din coloana de manifestanţi, iar la intervenţia jandarmilor au devenit violenţi şi au aruncat cu pietre în jandarmi, lor alăturându-li-se şi alţi protestatari.

Poliţia Capitalei a declanşat cercetări pentru ultraj, dar şi pentru tulburarea ordinii publice, distrugere, distrugere prin incendiere. Vorbim despre vitrine, tonomate de alimente, mobilier stradal, staţii de autobuz, geamuri ale mijloacelor de transport. Au fost date 222 de amenzi în valoare de peste 200 de mii de lei, opt fiind acordate organizatorilor.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, împreună cu Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti şi cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti au organizat marţi dimineaţă o declaraţie de presă pe tema incidentelor de marţi noaptea, când persoane violente infilitrate printre cei care manifestau împotriva restricţiilor de circulaţie, au aruncat cu pietre în jandarmi, au distrus automate stradale şi magazine, mai mulţi dintre ei fiind reţinuţi, potrivit News.ro.