Tzancă Uraganu sinceritate fără margini. A recunoscut tot: ”Am promis cu mâna pe icoană că nu mai fac”

Tzancă Uraganu a dat dovadă de o sinceritate neașteptată în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici. Manelistul a recunoscut că vrea să se lase de vicii.

24 iun. 2021, 23:21
Tzancă Uraganu sinceritate fără margini. A recunoscut tot: ”Am promis cu mâna pe icoană că nu mai fac”

Tzancă Uraganu a dezvăluit detalii foarte personale din viața sa în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici. Manelistul a recunoscut că a consumat substanțe interzise în trecut, însă a mai adăugat că de un și jumătate nu s-a mai atins de droguri. Cântărețul de manele a mai menționat că a jurat în fața lui Dumnezeu că se lasă pentru totdeauna de acest viciu.

Tzancă Uraganu a recunoscut și că a avut probleme emoționale și că a suferit de anxietate. Mărturisirile lui Tzancă Uraganu au fost neașteptat de sincere și a povestit despre consumul de stupefiante.

„De un an și jumătate nu am mai pus mâna pe niciun fel de substanțe. Am promis la Fecioara Maria, la Mânăstirea Ghighiu, de la Ploiești, e lângă mine acolo. Și m-am dus acolo, este o icoană făcătoare de minuni de 400 de ani și vin oameni din toată țara. Am promis acolo cu mâna pe icoană că nu mai fac așa ceva, în afară că beau și eu, asta e altă treabă. Nu mai fac niciodată, am greșit și eu în trecut și am promis că nu mai fac niciodată și m-am lepădat și sunt mult mai bine din toate punctele de vedere”, a mărturisit Tzancă Uraganu în podcast-ul lui Damian Drăghici, conform Spynews.

Tzancă Uraganu: „Nu plângeam, dar eram foarte rău”

Tzancă Uraganu a mărturisit că cea mai dificilă perioadă din viața sa a fost atunci când a suferit de anxietate, afecțiune care s-a manifestat sub forma unei căderi psihice.

”Da, anxietatea a fost cea mai urâtă perioadă din viața mea. Nu-mi lipsea absolut nimic, nu aveam nicio problemă, la mine în familie totul era ok, toată lumea era sănătoasă. Îmi făceam fel și fel de analize, nu știam ce să mai fac. Eram perfect din toate punctele de vedere, dar aveam o cădere psihică de la oboseală, de la tot. Nu plângeam, că nu prea plâng de fel, dar eram foarte rău”, a mai spus artistul.

 


loading...