„U” Cluj, umilită în amicalul „centenarului”: 0-5 cu PAOK Salonic VIDEO

"U" Cluj a fost învinsă, vineri, pe Cluj Arena, cu 5-0, de campioana Greciei, PAOK Salonic, într-un meci amical organizat în cadrul festivităţilor ce marchează 100 de ani de la înfiinţarea clubului "şepcilor roşii".

12 iul. 2019, 20:18
„U” Cluj, umilită în amicalul „centenarului”: 0-5 cu PAOK Salonic VIDEO

„U” Cluj, club înfiinţat în 1919, l-a avut ca prim preşedinte pe acad. dr. Iuliu Haţieganu, iar în existenţa sa plină de istorie şi-a trecut un singur trofeu major, Cupa României (1965). „Şepcile roşii” au mai jucat patru finale ale competiţiei.

Cu ocazia acestui meci s-au retras din activitate Octavian Abrudan şi Gabriel Giurgiu.

„U” Cluj a sărbătorit centenarul clubului într-un meci de gală cu PAOK Salonic. Fără Răzvan Lucescu, plecat în Arabia Saudită la Al Hilal, campioana Greciei le-a stricat bucuria „şepcilor roşii” şi le-a administrat o adevărată corecţie. Jucătorii antrenaţi de Cristian Dulca au primit gol încă din minutul 5. Pelkas a înscris spectaculos. „Decarul” elenilor nu s-a oprit şi a mai marcat o dată. Răspunsul lui „U” a venit prin veteranul Dorin Goga, dar şutul acestuia nu a fost cadrat. Un minut mai târziu, Augusto Douglas a mărit proporţiile scorului. În repriza secundă, Takacs putea semna golul de onoare pentru ardeleni, dar tot PAOK a marcat. 0 la 4 a fost şi în meciul de inaugurare al Cluj Arena, cu ruşii de la Kuban Krasnodar. Numai că PAOK a înscris şi golul cinci, prin Gaitanidis.

Rezumatul VIDEO AICI.

„U” Cluj mai are trei săptămâni să se pregătească pentru startul Ligii 2.