U CLUJ PETROLUL 0-3: Şase meciuri fără înfrângere pentru „găzari”

U CLUJ PETROLUL 0-3: ''U'' nu are nicio victorie în ultimele sale patru jocuri, în care a obţinut două remize şi a pierdut de alte două ori.

08 nov. 2014, 20:41
U CLUJ PETROLUL 0-3: Şase meciuri fără înfrângere pentru „găzari”

Petrolul Ploieşti a învins pe ”U” Cluj cu scorul de 3-0 (2-0), sâmbătă seara, pe Cluj Arena, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

Toate golurile ”găzarilor” au fost înscrise de străini: Toto Tamuz (36), Jean Sony Alcenat (46), Juan Albin (70).

”Şepcile roşii” au avut o bară, prin camerunezul Justin Mengolo (68).

Petrolul este neînvinsă de şase partide de campionat, în care a înregistrat patru victorii şi două remize. ”U” nu are nicio victorie în ultimele sale patru jocuri, în care a obţinut două remize şi a pierdut de alte două ori.

U CLUJ PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV. Unde puteți vedea live U CLUJ PETROLUL 8 noiembrie 2014.  U Cluj primeste, sambata, 8 noiembrie, vizita celor de la Petrolul Ploiesti, in cadrul celei de-a 14-a etape a Ligii 1. Meciul are loc pe Cluj Arena, de la ora 20:30, si este transmis live de LOOK TV. U Cluj ocupa, dupa 13 etape, locul 12 in Liga 1, cu 13 puncte. U Cluj a acumulat, pana in prezent, 3 victorii si 4 remize, fiind invinsa de 6 ore. Astfel, in prezent, U Cluj ocupa ultimul loc din Liga 1 care o mentine in primul esantion si in sezonul urmator, insa se afla la egalitate de puncte cu prima echipa aflata pe un loc retrogradabil, Ceahlaul Piatra Neamt.

LIVE LOOK TV LIVE U CLUJ PETROLUL

ECHIPELE DE START

„U” Cluj: Niculescu – Ciupe, Skvorc, Ninu, Muşat – Bucşa, Costin – Gravenberch, Lungu, Ceppelini – Lemnaru. Antrenor: George Ogăraru

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Ipsa, Satli – Haddad, De Lucas, Filip – Astafei, Tamuz, Albin. Antrenor: Gigi Mulțescu

U CLUJ PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV. Unde puteți vedea live U CLUJ PETROLUL 8 noiembrie 2014.  Oaspetii de la Petrolul Ploiesti se afla, inainte de aceasta etapa, pe locul 3 al Ligii 1, cu 25 de puncte. Petrolul a reusit sa obtina pana acum 7 victorii si 4 egaluri, fiind invinsa de 2 ori. La diferenta de doar un punct fata de echipa CFR Cluj, care ocupa locul 2 in Liga 1, Petrolul poate spera sa ia fata echipei ardelene, daca se va impune in fata marilor rivali ai feroviarilor.

U CLUJ PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV. Unde puteți vedea live U CLUJ PETROLUL 8 noiembrie 2014.  Meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii vor fi transmise în următorii 5 ani de posturile LooK Plus si LooK Tv, posturi difuzate pe rețelele Dolce, UPC si Orange TV. Meciurile din Liga 1 pot fi văzute LIVE ONLINE pe LOOK TV, pe platformele SEENOW si KOOLNET.

U CLUJ PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV. Unde puteți vedea live U CLUJ PETROLUL 8 noiembrie 2014.  LOOK TV LIVE ONLINE PE SEENOW ȘI KOOLNET . TIPURI DE ABONAMENTE PE SEENOW : 3 euro (fara TVA) / 1 zi (valabil din momentul plăţii până la miezul nopţii), 5 euro (fara TVA) / 30 de zile, 12 euro (fara TVA) / 90 de zile, 20 de euro (fara TVA) / 180 de zile, 36 de euro (fara TVA) / 365 de zile

U CLUJ PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV. Unde puteți vedea live U CLUJ PETROLUL 8 noiembrie 2014.  SEENOW este primul serviciu de live TV şi Video on Demand disponibil pe toate ecranele care a fost lansat in România. După ce în luna iunie a acestui an, operatorul de televizune prin cablu UPC România a achiziţionat de la Intel Sky Broadcast drepturilor de retransmisie, pentru următorii cinci ani, a canalelor Look TV şi Look Plus, singurele care vor difuza meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, compania de cablu face noi precizări pentru iubitorii sportului rege din România.

U CLUJ PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV. Unde puteți vedea live U CLUJ PETROLUL 8 noiembrie 2014.  LOOK TV LIVE ONLINE pe SeeNow și Koolnet – “Pentru clienţii pasionaţi de fotbal, care doresc acces la toate meciurile şi la variantele HD ale celor două posturi UPC a creat un pachet opţional – Extra Fotbal. Acest pachet opţional este oferit gratuit în luna iulie tuturor clienţilor de televiziune digitală, pentru ca ei să se poată familiariza cu noul conţinut oferit de Look TV şi Look Plus.

U CLUJ PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV. Unde puteți vedea live U CLUJ PETROLUL 8 noiembrie 2014. În urma consultărilor cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, pe marginea sesizărilor primite, şi din dorinţa de a veni în întîmpinarea intereselor consumatorilor, pachetul extra fotbal va fi tarifat doar la solicitarea clienţilor”, se arată în comunicatul de presă al UPC România.

U CLUJ PETROLUL LIVE VIDEO LOOK TV. UNDE PUTEȚI VEDEA LIVE U CLUJ PETROLUL 8 NOIEMBRIE 2014