Ucigaşul cântăreţei Christina Grimmie, identificat. Vezi ULTIMUL CONCERT al artistei înainte să fie împuşcată VIDEO

Ucigaşul cântăreţei americane cu origini româneşti are un chip şi un nume. Poliţiştii l-au identificat pe atacator drept un tânăr de 27 de ani care venise special la Orlando ca să o omoare pe Christina Grimmie. El avea asupra lui mai multe arme şi intenţiona să se întoarcă acasă după crimă.

12 iun. 2016, 13:45
Ucigaşul cântăreţei Christina Grimmie, identificat. Vezi ULTIMUL CONCERT al artistei înainte să fie împuşcată VIDEO

Christina Grimmiea fost împuşcată în timp ce dădea autografe fanilor ei, imediat după concertul susţinut în Orlando. Cântăreaţa a fost dusă la spital, însă din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru ea şi au declarat decesul. VEZI MAI JOS ULTIMELE IMAGINI CU CHRISTINA IN VIAŢA

Kevin Loibl este numele aflat acum pe buzele tuturor americanilor, şocaţi încă de felul în care a fost ucisă Christina Grimmie, una dintre marile speranţe ale muzicii de peste Ocean. Kevin avea 27 de ani, era originar din Saint Petersberg, Florida şi venise la concertul Christinei cu un plan bine pus la punct.

„Suspectul a venit în Orlando, se pare, ca să comită această crimă, apoi plănuia să se întoarcă de unde a venit”, a declarat John Mina, şeful poliţiei din Orlando.

Poliția spune că a ajuns cu mașina din orașul natal și din câte se pare era pregătit să ucidă, deși nu o cunoștea personal pe Christina. „Era înarmat, avea asupra lui două arme de foc, două cartuşe şi un cuţit”, Wanda Miglio, poliţist.

Înarmat până în dinţi şi fără să fie percheziţionat la intrarea în sala de concerte, Kevin şi-a dus macabrul plan la bun sfârşit. A împuşcat-o pe Christina în cap chiar când artista dădea autografe, iar apoi s-a sinucis.

Şocaţi de moartea prematură a Christinei, nume importante din industria muzicală de peste Ocean i-au adus un ultim omagiu. Adam Levine, în echipa căruia a evoluat Christina la „The Voice” în 2014, s-a declarat şocat şi întristat de cele întâmplate. De asemenea, Christina Aguilera s-a arătat profund îndurerată de moartea Christinei, pe care a descris-o drept o adevărată luptătoare. Selena Gomez a izbucnit în lacrimi pe scenă.

Vezi şi: Christina Grimmie a fost împuşcată. Solistul Maroon 5, devastat de vestea morţii tinerei românce