Ucigaşul fratelui vitreg al Cordunenilor, 16 ani după gratii

Judecătorii Curţii de Apel Iaşi au finalizat joi dosarul de omor calificat al bărbatului care a ucis un frate vitreg al membrilor clanului Corduneanu.

17 dec. 2015, 09:12
Ucigaşul fratelui vitreg al Cordunenilor, 16 ani după gratii

Gheorghe Stegaru, în vârstă de 37 de ani, a fost condamnat la o pedeapsă de 16 ani de detenţie, scrie ziaruldeiasi.ro. Stegaru a fost condamnat pentru omor după ce în septembrie 2011 l-a înjunghiat mortal pe Răzvan Constantin Hotin, frate vitreg al Cordunenilor.

Citeşte şi Membru al clanului CORDUNEANU, accident şi conducere fără permis. A fost arestat

Procurorii au precizat că victima avea o relaţie de concubinaj cu nepoata lui Stegaru. Pe 4 septembrie, acesta din urmă a mers în zona Releu, unde se aflau concubina sa şi mai multe rude ale acesteia. Hotin a încercat să-şi ia copilul, însă bunica acestuia nu a fost de acord. Victima a scos un cuţit pe care l-a arătat unei rude, moment în care Gheorghe Stegaru s-a îndreptat spre ea, i-a răsucit mâna şi i l-a înfipt în zona inimii.

Imediat după agresiune, victima s-a urcat într-un taxi, unde a murit în scurt timp, iar agresorul a fugit. S-a predat a doua zi Poliţiei, fiind arestat ulterior. În faţa instanţei, Stegaru a spus că băuse alcool înainte de incident. De asemenea, el a mai declarat că şi victima sa părea în stare de ebrietate.