Ucigaşul lui Marian Cozma, eliberat pentru bună purtare, a ajuns din nou DUPĂ GRATII. După crimă, a comis o altă infracţiune gravă

Ivan Sztojka, ucigaşul handbalistului Marian Cozma, a ajuns din nou în arest, la un an și trei luni după ce a fost eliberat pentru bună purtare.

20 nov. 2019, 12:43
Ucigaşul lui Marian Cozma, eliberat pentru bună purtare, a ajuns din nou DUPĂ GRATII. După crimă, a comis o altă infracţiune gravă

Ivan Sztojka a fost reținut și este acuzat că a participat la organizarea unui grup infracțional. Acesta ar fi forțat o tânără să se prostitueze și, împreună cu alți indivizi, ar fi luat banii pe care aceasta îi câștiga, scrie presa din Ungaria.

Dacă va fi găsit vinovat de faptele pentru care este cercetat, ucigașul lui Marian Cozma va reveni după gratii și va executa și cei patru ani și jumătate care îi mai rămăseseră din pedeapsa primită pentru crima din 2009.

Criminalul lui Marian Cozma „să îi mulţumească lui Viktor Orban”. Atac dur la adresa premierului Ungariei. Ce ar fi făcut

Petre Cozma, tatăl lui Marian Cozma, a fost extrem de furios anul trecut, atunci când a aflat că ucigașul fiului său a fost eliberat cu patru ani mai devreme, pentru „bună purtare”.

„Sper să rămână în închisoare pentru totdeauna. Merită să primească exact i-a făcut el băiatului mei nevinovat. Familia mea nu a primit nicio despăgubire, iar eu nu mai am de gând să aștept, voi merge în instanță”, a spus atunci Petre Cozma.

Ucigaşul lui Marian Cozma a fost eliberat din închisoare. Criminalul a dat petrecere

Marian Cozma a fost ucis în noaptea de 7 spre 8 februarie 2009. Handbalistul se afla în discoteca Patriota Lokal de pe Strada Virag Benedek din orașul maghiar Veszprem împreună cu alți colegi, pentru a sărbători nașterea copilului unuia dintre colegii săi. A avut loc o altercație, Marian Cozma fiind atacat de un grup de trei persoane, fiind înjunghiat de trei ori, inclusiv în inimă, Ivan Sztojka fiind cel care i-a aplicat lovitura fatală. Alți doi colegi, croatul Ivan Pesic și sârbul Zarko Sesum au fost și ei atacați, primul fiind înjunghiat în rinichi, iar cel de-al doilea suferind un traumatism cranio-cerebral.