Ucigaşul omului de afaceri Abel Apostol, DEMASCAT de amantă

Ucigaşul patronului din Arad, Abel Apostol, dispărut fără urmă, a fost demascat de către amantă. Femeia le-a spus procurorilor că iubitul ei, care este arestat preventiv, şi-a incendiat maşina într-o pădure de lângă Arad, iar arma crimei a stat ore bune în poşeta ei.

03 iul. 2013, 12:19
Ucigaşul omului de afaceri Abel Apostol, DEMASCAT de amantă

Procurorii au analizat declaraţiile mai multor persoane în acest caz şi în rechizitoriul lor se arată faptul că omul de afaceri din Arad ar fi fost ucis de către soţul partenerei sale de afaceri, chiar în restaurantul pe care cei doi îl deţineau, la o oră destul de târzie, când în local nu se mai afla nimeni, potrivit România TV. După crimă, Adrian Buleu ar fi spălat pe jos, după care a pus un angajat să mai spele o dată, chiar dacă podeaua era umedă.

Angajatul a declarat că a văzut pe podea pete de sânge. După această scenă, Adrian Buleu a plecat cu maşina, s-a oprit într-o benzinărie, unde a fost surprins de camerele de supraveghere purtând alte haine şi a cumpărat benzină în două recipiente de plastic.

Apoi, Adrian Buleu şi-a sunat amanta şi a vorbit aproximativ o oră la telefon, după care s-a întâlnit cu ea. Când s-au văzut i-a dat amantei un pistol pe care ia spus să îl pună în poşetă şi a plecat într-o pădure din apropiere. Când a ajuns în pădure bărbatul şi-a sunat soţia şi i-a spus să vină să îl ia de acolo, că nu mai ştie ce a făcut cu maşina lui.

Între timp, se presupune că şi-a incendiat autoturismul. Când soţia l-a luat din pădure nu au mers direct acasă, el s-a oprit la restaurant pentru a porni sitemul de supraveghere, care nu mai funcţiona de două zile. A sunat şi la firma care a montat sistemul ca să anunţe că acesta nu a mai funcţionat, însă el vroia să se asigure că scena crimei nu a fost surprinsă în imagini.

Când a ajuns acasă şi-a pus soţia să îi taie genele arse, refuzând să răspundă la vreo întrebare. A doua zi a plecat cu amanta din oraş şi i-a spus acesteia că Abel Apostol a fost împuşcat de câţiva prieteni, nu de el, nu i-a spus dacă acesta se mai află în viaţă, dar a recunoscut că şi-a incendiat autoturismul.