Ucigaşul lui Mihai Bălăşescu este căutat la Cheia

Noi informaţii-bombă în cazul politicianului ucis de socru. Criminalul lui Mihai Bălăşescu este căutat de zeci de forţe de ordine în staţiunea Cheia din Prahova, după ce au apărut informaţii că s-ar ascunde acolo, relatează România TV. Bărbatul a dispărut imediat după crimă, iar între timp pe numele lui a fost emis mandat de arestare în lipsă.

10 sept. 2015, 09:27
Ucigaşul lui Mihai Bălăşescu este căutat la Cheia

Poliţiştii scotocesc staţiunea Cheia din Prahova în căutarea criminalului omului politic. Aceştia au indicii că socrul politicianului Mihai Bălăşescu s-ar ascunde în zonă, după ce telefonul său mobil a fost localizat, iar surse din anchetă susţin că acesta s-ar ascunde undeva într-o casă de vacanţă din staţiune, informează România TV

Criminalul este dispărut de şapte zile, iar oamenii legii nu reuşesc să dea de urma sa. Poliţiştii l-au dat în urmărire generală şi au emis mandat de arestare în lipsă.

Citeşte şi Parchet: Mihail Bălăşescu a fost lovit în cap cu o vază şi sugrumat de fostul socru

Politicianul Mihai Bălăşescu, fost secretar general al PNL, a fost găsit mort vineri în casa fostului socru, iar principalul suspect este chiar tătăl fostei sale soţii. Liderul PNL avea un conflict deschis cu familia fostei soţii, Ana Maria Burchel. Bălăşescu ar fi fost chiar ameninţat cu moartea de rudele femeii.