Ucisă pe trotuar de o şoferiţă neatentă

O femeie în vârstă de 46 de ani a decedat marţi, la Spitalul Judeţean Zalău după ce marţi dimineaţa a fost accidentată grav, pe trotuar, de o maşină al cărei şofer a pierdut controlul volanului datorită neatenţiei.

28 mai 2013, 11:08
Ucisă pe trotuar de o şoferiţă neatentă

O femeie în vârstă de 43 de ani, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe strada Voievod Gelu din Zalău, din cauza neatenţiei, a intrat pe trotuar, accidentând grav un pieton. Din primele cercetări, accidentul a fost provocat datorită neatenţiei persoanei aflate la volan.

Conducătoare auto a fost testată cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost negativ. Potrivit Agerpres, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În ciuda eforturilor echipei de medici, femeia care a fost adusă la spital ca urmare a accidentului auto din această dimineaţă a decedat la ora 13.03. Decesul a fost provocat de multiplele traumatisme şi fracturi”, a precizat Codruţa Puşcaş, purtător de cuvânt al instituţiei spitaliceşti.

Citeşte şi: O femeie a fost călcată de TREI ORI de propria MAŞINĂ, în mai puţin de un minut

Cea care a provocat accidentul va fi cercetată pentru ucidere din culpă.