Ucrainean prins încercând să iasă din țară îmbrăcat în haine de femeie. L-au dat de gol bagajele

Un ucrainean de 26 de ani a fost prins la graniță când încerca să treacă în Republica Moldova îmbrăcat în haine de femeie.

16 apr. 2022, 22:22
Ucrainean prins încercând să iasă din țară îmbrăcat în haine de femeie. L-au dat de gol bagajele

Tânărul a vrut să fenteze legea marţială care prevede ca bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani să părăsească teritoriul Ucrainei, dar vameşii aveau deja experienţă cu astfel de cazuri. Grănicerii au anunţat că tânărul încerca să iasă din țară prin regiunea Odessa. El se afla într-un taxi și la control le-a arătat un certificat temporar de înrolare. Acest lucru trezit suspiciuni.

Ucrainean prins încercând să treacă în Republica Moldova îmbrăcat în haine de femeie

În fotografiile postate pe Twitter de Serviciul de Grăniceri de Stat tânărul apare îmbrăcat într-o jachetă lungă neagră, iar pe cap poartă o pălărie cu imprimeu leopard.

Un videoclip publicat de Daily Mail îl înfăţişează pe dezertor în timp ce este interogat de polițiștii de frontieră pe marginea drumului. Vameşii au aruncat o privire în portbagajul mașinii, unde au văzut bagaje pentru o călătorie lungă.

Conversația continuă pentru un timp, bărbatul deghizat părând să dea niște explicații. Scena trece în interior, iar suspectul este văzut semnând niște documente. Nu se știe exact ce s-a întâmplat cu tânărul, dar se presupune că nu a ajuns în Moldova.

Citeste si Povestea femeii a cărei casă a fost bombardată de ruşi două ori în aceaaşi zi. Olga a rămas paralizată, iar un obuz i-a ucis bunica

Excepţiile de la legea marţială sunt reprezentate de persoanele neeligibile din motive medicale, de bărbaţii care au în grijă trei sau mai mulți copii, de bărbaţii care cresc singuri copiii sau cresc copii cu dizabilități.

Ucrainean deghizat în femeie, prins în timp ce încerca să treacă în România

O poveste similară s-a petrecut, la mijlocul lunii martie, de data aceasta la graniţa cu România. Un ucrainean deghizat în femeie şi-a luat copilul minor de mână şi a încercat să treacă în România ca să scape de o eventuală încorporare.

Machiat exemplar, accesorizat cu perucă şi îmbrăcat cu haine femeieşti, ba chiar având la el şi paşaportul soţiei, ucraineanul a încercat să înşele vigilenţa vameşilor de la punctul de trecere a frontierei „Porubne”.Nu a reuşit, însă, să-i păcălească pe vameşi, astfel încât a făcut cale-ntoarsă.

Citeste si Bunicul filmat când îşi leagănă nepoţica, povestea care a emoţionat Ucraina. Pensionarul de 84 ani a condus 1.000 de km pentru a o salva de bombardamente