Udrea: L-am reevaluat pe Tăriceanu. Antonescu începe să nu mai conteze. Nu va candida în 2014

Elena Udrea a declarat duminică seară, la România TV, că, prin comparaţie cu Crin Antonescu, prestaţia de om politic a lui Călin Popescu Tăriceanu este mai bună. În plus, Udrea a spus că Antonescu "începe să nu mai conteze" şi că nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2014, întrucât PSD nu îl va susţine.

03 feb. 2013, 21:21
Udrea: L-am reevaluat pe Tăriceanu. Antonescu începe să nu mai conteze. Nu va candida în 2014

„L-am reevaluat pe domnul Tăriceanu. Prin comparaţie cu ceea ce face domnul Antonescu, prestaţia de om politic, de prim ministru, de lider PNL a domnului Tăriceanu este mai bună. Pe de altă parte, nu cred că este treaba mea să văd cum se rupe PNL”, a comentat Elena Udrea situaţia din PNL, partid în care, la finalul lunii, vor avea loc alegeri interne. 

Domnul Antonescu începe să nu mai conteze. Nu va candida în 2014, PSD nu va susţine un candidat PNL, nu va candida din partea USL, iar dacă PNL nu va mai fi la guvernare, domnul Antonescu nu va mai avea aceleaşi pârghii de a controla PNL-ul ca până acum şi probabil că însuşi partidul îi va retrage candidatura la prezidenţiale”, a mai spus Udrea la România TV.

În ceea ce priveşte PDL, Udrea a arătat că ea este pentru organizarea mai rapidă a Convenţiei . „Sunt două curente de opinie în PDL. Unul care merge pe ideea – Convenţia trebuie făcută spre luna mai şi al doilea, la care mă raliez, că trebuie făcută mai devreme. S-a stabilit că pe 23 februarie se va fixa data convenţiei. Nu duce la nimic bun ce se întâmplă acum la PDL. Este o lipsă de entuziasm şi de încredere a membrilor în partidul acesta (…) Este nevoie să fie o competiţie, să se vină cu o viziune despre PDL care să scoată partidul din starea în care se află”, a precizat Elena Udrea.