Udrea: Amânarea renegocierii redevenţelor cu Petrom este un act de trădare

Publicat: Joi, 04 Decembrie 2014 10:41 // Actualizat: Joi, 04 Decembrie 2014 10:41 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a scris pe pagina sa de facebook că refuzul Guvernului de a renegocia cu Petrom nivelul redevenţelor la petrol şi gaze reprezintă un act de trădare pentru care PMP va depune moţiune simplă în Parlament.

Foto: adevarul.ro

"Decizia Executivului de a amâna cu un an renegocierea redevenţelor reprezintă un act de trădare şi de sabotare a economiei naţionale. Practic, Victor Ponta îi calcă pe urme lui Adrian Năstase, cel care a vândut pe nimic resursele naturale ale ţării şi a permis astfel ca, în România de astăzi, să avem unele dintre cele mai mari preţuri din Europa la benzină şi motorină", a scris Elena Udrea.

Ea susţine că Executivul trebuia să înceapă discuţiile cu OMV pe subiectul redevenţelor în condiţiile în care interdicţia stipulată în contractul de privatizare al Petrom ca guvernul român să nu majoreze redevenţele expiră la 31 decembrie 2014. "Dacă Guvernul nu revine asupra acestei decizii, PMP intenţionează să iniţieze o moţiune simplă pe Energie", scrie Udrea.

Citeşte şi Ponta: Noua lege a redevenţelor nu va descuraja investiţiile. Va fi discutată cu FMI şi Banca Mondială

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 dec 17:20
...redevenţelor la petrol şi gaze reprezintă un act de trădare pentru care PMP va depune moţiune simplă în Parlament. Citește mai departe…

...
04 dec 10:57
...că refuzul Guvernului de a renegocia cu Petrom nivelul redevenţelor la petrol şi gaze reprezintă un act de trădare …read moreRelated Items
...
1
EUR
4.7786
RON
14 Dec
noapte 6 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H