Elena Udrea: Nu exclud ca Ponta să fi fost FILAT. Am înţeles că s-a plătit ca să fie URMĂRIT

Elena Udrea a precizat, marţi, că premierul Victor Ponta este un "privilegiat" pentru că a fost urmărit în vacanţa sa de o agenţie privată. În acest sens, fosta şefă PMP a adăugat că, în schimb, ea a fost filată gratis.

11 aug. 2015, 07:42
Elena Udrea: Nu exclud ca Ponta să fi fost FILAT. Am înţeles că s-a plătit ca să fie URMĂRIT

Elena Udrea a precizat că „s-a plătit” pentru ca Victor Ponta să fie urmărit şi pozat în vacanţa sa de peste ocean.

„El este un privilegiat. Am înţeles că s-a plătit ca să fie urmărit. Eu am fost pozată gratis. Asta este. El este prim-ministru„, a precizat Elena Udrea.

Citeşte şi: Elena Udrea, hotărâtă să se întoarcă în Parlament. Cu ce propuneri legislative vine în sesiunea parlamentară

Fosta şefă PMP a menţionat că şi ea a fost urmărită la Paris şi că nu exclude ca premierul să fi fost şi el filat.

„Foarte posibil. Dacă are şi probe… Şi eu am fost filată la Paris, aţi văzut foarte bine. Nu exclud ca şi premierul să fi fost filat unde a fost el plecat”, a conchis Elena Udrea.

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, că în timpul vacanței în SUA a fost supravegheat de o agenție privată, plătită de un site de știri din România.

„Pentru mine strict și pentru familia mea, era un lucru bun și în vacanța asta să nu mai fiu prim-ministru, că nu se mai cheltuiau atâția bani cu supravegherea mea prin diverse țări. (…)

O agenție privată de acolo, din America (m-a supravegheat — n.r.). Un site din România a plătit niște oameni acolo, care au stat după noi. E dreptul presei, e dreptul lor lor să facă acest lucru, așa cum e dreptul meu de a merge în vacanță cu familia. De câte ori plec în străinătate apare o fotografie de genul ăsta. Sunt bani pe care îi cheltuie un site privat de știri. Dacă ei îi au, treaba lor”, a spus Ponta, la România TV.

Fosta şefă PMP este judecată în continuare sub control judiciar în dosarul „Gala Bute”. Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul „Gala Bute”, fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.