Udrea, despre scandalul EXTRASELOR sale de CONT: Ataşarea acestora la dosarul penal are doar scop MEDIATIC

Elena Udrea a comentat pe Facebook despre extrasele sale de cont din perioada 2009-2012, apărute în presă. Fosta şefă PMP cere să apară și cele ale lui Iohannis, Blaga și Gorghiu.

20 nov. 2015, 15:53
Udrea, despre scandalul EXTRASELOR sale de CONT: Ataşarea acestora la dosarul penal are doar scop MEDIATIC

Elena Udrea precizează că „nu este relevant câţi pantofi mi-am cumpărat, ci dacă am luat sau nu geanta cu bani de la Nastasia”.

„Reiau un raspuns dat jurnalistilor pe subiectul extraselor mele de cont din perioada 2009-2012 aparute in presa:

1. Orice venit ori cheltuiala incepand cu 2008 apare in declaratia mea de avere, asa ca nu poate fi vorba de „bani negri”, mai ales ca platile s-au facut cu cardul, deci din banca.
2. Atasarea extraselor de cont la dosarul penal are doar scop mediatic, pentru a acoperi lipsa probelor impotriva mea. Nu este relevant in cauza cati pantofi mi-am cumparat ci daca am luat sau nu geanta cu bani de la Nastasia.
3. As vrea sa vad si extrasele de cont ale lui Johannis, Blaga, Gorghiu, Atanasiu etc., sa stim pe ce au cheltuit banii, cate costume, cravate au cumparat, cate rochii si-a luat sotia Presedintelui si asa mai departe.
4. Este deja arhicunoscuta placerea mea pentru haine. Dar oricat as fi dispusa sa platesc pentru ele, tot sunt departe mult de cheltuielile pe care altii le fac cu amantele, cu casele, cu averile copiilor, neamurilor etc. Cheltuieli care insa, spre deosebire de ale mele, nu intereseaza pe nimeni”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facbook a Elenei Udrea.

Citeşte şi: Extrasele de cont ale Elenei Udrea. Cât cheltuia fostul ministru la shopping în Roma, Paris sau Dubai

Din extrasele de cont pe care le-au pus procurorii în rechizitoriul din dosarul Gala Bute reiese faptul că Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, cheltuia sume impresionante pe haine şi distracţie, într-o singură zi.

Spre exemplu, în perioada ianuarie-decembrie 2012, fostul ministru al Turismului a cheltuit 21.435.82 lei în Italia (la Luisa via Roma), 4.722.02 lei la Hugoboss, 38.823.85 lei la Londra (Net-a-Porter), 4.854.32 lei la Roberto Cavalli, 6.527.43 lei la Debenhams, 15.313 lei la Ralph Lauren, 6463.26 lei la Havery Nicolas, 6460 lei la Luois Vuitton România.