Udrea, despre Vadim Tudor: E un moment TRIST pentru familia sa. Constat o DEZUMANIZARE a societăţii

Fosta şefă PMP, Elena Udrea, a declarat, marţi, la România TV că este un "moment trist" pentru familia lui Corneliu Vadim Tudor trecerea lui în nefiinţă. Totodată, Udrea s-a arătat dezamăgită de faptul că Vadim Tudor este atacat în continuare, deşi, în opinia ei, "în acest moment ar trebui să fim stăpâniţi de regret de dispariţia sa".

15 sept. 2015, 07:59
Udrea, despre Vadim Tudor: E un  moment TRIST pentru familia sa. Constat o DEZUMANIZARE a societăţii

Elena Udrea a declarat pentru România TV că deşi nu l-a cunoscut foarte bine, acesta are o amintire bună despre el.

CITEŞTE ŞI: CORNELIU VADIM TUDOR, poezie CUTREMURĂTOARE înainte de moarte: „Ultima cafea”

„Este un  moment trist pentru familia dânsului. Constat că avem foarte puţine sentimente. Constat o dezumanizare a societăţii. Oameni care se bucură de moartea cuiva, de moartea lui Vadim Tudor.

Cred că în acest moment ar trebui să fim stăpâniţi de regret faţă de dispariţia lui Vadim Tudor, să transmitem condoleanţe familiei şi să ne amintim, atât cât poate fiecare, lucrurile bune, ceea ce a însemnat prezenţa lui Vadim în societatea românească, în viaţa politică.

Deşi nu ne-am cunoscut, am avut câteva discuţii telefonice atunci când Vadim Tudor mergea în cimir în Ghencea, părinţii lui erau înmormântaţi lângă tatăl meu şi vorbeam despre moarte, despre cum ar trebui să fie viaţa unui om.

Vorbeam lucruri care pe mine mă fac să am o amintire frumoasă acum despre Vadim Tudor„, a declarat Elena Udrea la România TV.

Întrebată ce părere are despre faptul că Tăriceanu refuză să fie depus în foaierul Senatului şi aşteaptă o şedinţă la prânz a Biroului Permanent, aceasta a răspuns:

„De la Tăriceanu mă aştept la mai multă înţelegere şi o atitudine ceva mai lipsită de ipocrizie. Nu ştiu ce motive să refuze depunerea sicriului în foaier. Cred că nu e momentul acuma de ranchiună, răzbunări sau resentimente”.

Un apropiat al preşedintelui PRM, Marius Marinescu a declarat tot la România TV că Vadim Tudor va fi înmormântat lângă părinţii săi în cimitirul Ghencea, în acelaşi cavou, aceasta fiind dorinţa lui.

„Va fi înmormântat unde sunt părinţii lui Vadim Tudor, în acelaşi cavou. Vadim Tudor şi-a divinizat părinţii şi aceasta a fost dorinţa lui să fie înmormântat alături de părinţii săi”, a precizat Marius Marinescu.